Turkije / Kargicak


Club Titan

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging: Het zandstrand is bereikbaar via een voetgangerstunnel. Het centrum van Alanya is op 14 km gelegen en gemakkelijk te bereiken met dolmus of taxi. Faciliteiten: Het hotel heeft 161 kamers verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt over een receptie, lobby met zitjes, televisiekamer, 1 restaurant, diverse bars en zwembad met apart kinderbadje. Ligstoelen en parasols zijn gratis bij het zwembad en op het strand (matrasjes tegen betaling). Voor de kleintjes is er een speeltuin, game room en miniclub (4-12 jaar). Daarnaast biedt het hotel tegen betaling een doktersservice, mini markt, juwelier, wasserette, internetcafé en kapper.
 
vanaf
EUR 378

Utopia World

8 dagen
UI
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging: Op 150 meter van het strand (gescheiden door de kustweg van Alanya) en ongeveer 20 km van het centrum van Alanya. Op slechts 3 km afstand ligt het antieke stadje Syedra en op 8 km het centrum van Mahmutlar.

Faciliteiten: 595 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 6 verdiepingen en villa?s, liften, receptie en lobby met zitjes, televisiekamer, binnen- en buitenrestaurant, à la carte restaurants, bars, buitenzwembad met apart kinderbad en een zeer ruim aquapark met 12 waterglijbanen (8 glijbanen voor volwassenen, 4 glijbanen voor kinderen, 1 glijbaan zwembad, 1 mini zwembad,1 rustende zwembad, raftingbaan 300 m) Deze zijn op vaste tijden geopend.
 
vanaf
EUR 411