Bulgarije / Elenite


Elenite Village

8 dagen
All inclusive
Hotel

Elenite / Elenite Village

Ligging:
Elenite Village is gelegen in Elenite en ligt direct aan het zandstrand, op 12 kilometer van het centrum van Sunny Beach. Elenite is ideaal voor een gezinsvakantie, er zijn geen uitgaansgelegenheden en er is geen autoverkeer. Elenite beschikt niet over een echt centrum, maar er zijn wel verschillende toeristenwinkels te vinden. De openbare bushalte ligt op ca. 200 m.

Faciliteiten:
De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw. In de receptie kunt u kluisjes huren. Elenite Village beschikt over een lobbybar, Irish pub, restaurant, 3 -la-carterestaurants, buitenzwembad met gratis ligstoelen en parasols op het zonneterras en kinderbadje.
 
vanaf
EUR 459

Royal Bay Elenite

8 dagen
All inclusive
Hotel

Elenite / Royal Bay Elenite

Ligging:
Royal Bay Elenite ligt direct aan het strand. Het gezellige centrum van Elenite ligt op ongeveer 200 meter. Het centrum van Sunny Beach ligt op circa 9 kilometer en het oude centrum van Nessebar op ongeveer 15 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Royal Bay Elenite telt 207 kamers verdeeld over n gebouw met 8 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie en 3 liften. Er is een buffetrestaurant en er zijn 2 -la-carterestaurants (Bulgaars, vooraf reserveren en Mediteraans geopend van 01/06 t/m 10/09, vooraf reserveren). Voor uw drankjes kunt u terecht bij de diverse bars.
 
vanaf
EUR 471

Royal Park

8 dagen
All inclusive
Hotel

Elenite / Royal Park

Ligging: Royal park ligt direct aan het strand en op ongeveer 9 km van Sunny Beach. Op ca. 15 km vindt u de stad Nesebar. Met het openbaar vervoer kunt u deze steden eenvoudig bereiken. Faciliteiten: Royal Park beschikt over 500 kamers, verdeeld over 11 verdiepingen. U vindt er bij binnenkomst een receptie waar het vriendelijke personeel voor u klaar staat, een lobby met zitjes en 4 liften.
Uw maaltijden kunt u nuttigen in het buffetrestaurant of u brengt een bezoekje aan het -la-carterestaurant Sozopol (Bulgaarse keuken, open van 15 mei tot 25 september) of in het -la-carte visrestaurant (open van 1 juni tot 1 september).
 
vanaf
EUR 471

Zornitza Sands

8 dagen
VP
Hotel

Elenite / Zornitza Sands

Ligging:
Zornitza Sands ligt direct aan het strand. Het centrum van Sunny Beach ligt op ca. 7 kilometer en de oude stad Nessebar ligt op ca. 10 kilometer. De bushalte ligt 200 meter van het hotel.

Faciliteiten:
Zornitza Sands bestaat uit n gebouw en totaal 244 kamers. De ruime lobby is voorzien van een receptie, zitjes, de lobbybar en liften. Er is een buffetrestaurant en een a la carte restaurant waar u tegen betaling kunt dineren. Voor uw drankjes kunt u terecht bij de diverse bars. In de tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden, matrasjes en parasols voor u klaar.
 
vanaf
EUR 517