Duitsland / Bielefeld


, Bielefeld


Bielefeld / , Bielefeld

Autovakantie Teutoburgerwald - Mercure Bielefeld City
 
vanaf
EUR 59

Single Innergy fietsreis Teutoburgerwald


Bielefeld / Single Innergy fietsreis Teutoburgerwald

Het Teutoburgerwald is een nog niet zo bekende vakantiestreek. Voordeel hiervan is dat u er in redelijke rust het vele fraais van deze heuvelachtige, bosrijke regio kunt ontdekken. Bovendien zijn er talloze oude en sfeervolle stadjes te bewonderen, idyllisch gelegen en rijk aan historie en gezelligheid. Deze Innergy fietsreis laat u op een fijne manier kennismaken met dit gebied, dankzij een aantal mooie fietsroutes die voor u zijn uitgestippeld. De Innergy fiets zorgt ervoor dat u optimaal van de reis kunt genieten!
 
vanaf
EUR 429

Singlereis Fietsen in het Teutoburgerwald


Bielefeld / Singlereis Fietsen in het Teutoburgerwald

Het Teutoburgerwald is een nog niet zo bekende vakantiestreek. Voordeel hiervan is dat u er in redelijke rust het vele fraais van deze heuvelachtige, bosrijke regio kunt ontdekken. Bovendien zijn er talloze oude en sfeervolle stadjes te bewonderen, idyllisch gelegen en rijk aan historie en gezelligheid. Deze fietsreis laat u op een fijne manier kennismaken met dit gebied, dankzij een aantal mooie fietsroutes die voor u zijn uitgestippeld. Dat wordt genieten!
 
vanaf
EUR 395

Voordeelreis Romantisch Duitsland


Bielefeld / Voordeelreis Romantisch Duitsland

TOPvoordeel Duitsland! Vakantie duur? Niet bij KRAS.NL! Want een 5-daagse busreis naar het romantische Teutoburgerwald boekt u nu al vanaf slechts ? 229. Een waanzinnig lage prijs als u bedenkt dat hierbij de reis per Comfort Class bus (met meer beenruimte), verblijf in een 3-sterren hotel, het dagelijks ontbijt en diner én excursies zijn inbegrepen. Waar wacht u nog op?
 
vanaf
EUR 229