Duitsland / Jena


, Jena


Jena / , Jena

Autovakantie Thüringen - Hotel Jembo Park
 
vanaf
EUR 49

Busreis Heerlijk Thüringen


Jena / Busreis Heerlijk Thüringen

Thüringen, ook wel ?het groene hart van Duitsland? genoemd, is een gebied boordevol natuurlijke en culturele pracht. Oude steden, kerken en kloosters herinneren in ruime mate aan de meer dan 1000-jarige geschiedenis van deze streek. We maken mooie uitstapjes naar onder meer Weimar, het historische Erfurt en het Thüringer Wald. In dit prachtige gebied liggen romantische en rustige dorpjes verscholen in de nog ongerepte natuur. Kortom: een heerlijke reis die u absoluut niet meer zult vergeten.
 
vanaf
EUR 269

Fietsen in het Thüringerwald


Jena / Fietsen in het Thüringerwald

Gaat u mee op fietsvakantie naar de prachtige Duitse streek Thüringen? Dit schitterende gebied met uitgestrekte bossen, lieflijke dalen en leuke dorpjes is een prima uitgangspunt voor een actieve vakantie. U verblijft in de historische stad Jena, waar u zult genieten van de oude binnenstad, de botanische tuinen en het Zeiss planetarium. Voor de liefhebbers wordt er eventueel nog een extra uitstapje georganiseerd naar het werkelijk schitterende Dresden. Een perfecte reis met een combinatie van cultuur, historie én sportiviteit!
 
vanaf
EUR 529

Singlereis Fietsen in het Thüringerwald


Jena / Singlereis Fietsen in het Thüringerwald

Gaat u mee op fietsvakantie naar de prachtige Duitse streek Thüringen? Dit schitterende gebied met uitgestrekte bossen, pittoreske dorpjes en lieflijke dalen is een prima uitgangspunt voor een actieve vakantie. En wat dacht u van een bezoek aan het prachtige Dresden? Een mooie combinatie van natuur, cultuur, historie én sportiviteit!
 
vanaf
EUR 549