Duitsland / Olsberg


, Olsberg


Olsberg / , Olsberg

Verwenweekend Sauerland - Parkhotel Olsberg
 
vanaf
EUR 109

Busreis Sauerland


Olsberg / Busreis Sauerland

Net over de grens, maar toch helemaal buitenland! Het Sauerland, ook wel ?land der duizend bergen? genoemd, wordt tot één van de meest populaire streken van Duitsland gerekend. Stuwmeren, dichte bossen en vriendelijke dorpjes met vakwerkhuizen zijn de kenmerken van dit schitterende gebied!
 
vanaf
EUR 279

Extra verzorgde Sauerland


Istanbul / Extra verzorgde Sauerland

In het Sauerland vindt u alles wat een vakantie zo bijzonder maakt; leuke stadjes vol vakwerkhuisjes, een bergachtige en bosrijke omgeving en een gastvrije Nederlandse hotelier bij wie u zich prima thuis zult voelen! Deze reis bevat dan ook enkele hoogtepunten van dit misschien wel mooiste stukje van Duitsland. We nemen u mee naar rustieke meren, maken natuurtochten door de groene valleien, bezoeken bekende stadjes als Detmold en Hamelen en gaan op excursie naar de bierbrouwerij van Warstein. Gaat u mee naar het Sauerland?
 
vanaf
EUR 369

Singlereis Fietsen in het Sauerland


Olsberg / Singlereis Fietsen in het Sauerland

Het Sauerland, één van de meest aantrekkelijke streken van Duitsland, leent zicht prima voor heerlijke fietstochten. Een licht heuvelachtig landschap met dichte bossen wordt afgewisseld met mooie meren en dorpen. Deze fietsreis is uitstekend geschikt voor iedereen, ook voor hen die voor de eerste keer op fietsvakantie gaan!
 
vanaf
EUR 429