Duitsland / Schwerin


, Schwerin


Schwerin / , Schwerin

Autovakantie Noord-Duitsland - NH Schwerin
 
vanaf
EUR 129

Busreis Hanzesteden aan de Oostzee


Schwerin / Busreis Hanzesteden aan de Oostzee

De eerste Hanzesteden ontstonden rond de Duitse Oostzee. Door een verdrag af te sluiten probeerden de steden en handelaren tijdens de middeleeuwen hun handel te beschermen en vooral uit te breiden. We nemen o.a. een kijkje in de Hanzesteden Wismar en Lübeck. Natuurlijk gaan we ook uitwaaien aan de Oostzeekust, een leuke onderbreking! Onze vakantieplaats is Schwerin, een prachtige stad met een Oranjetintje, want hier werd de echtgenoot van Wilhelmina geboren, Prins Hendrik.
 
vanaf
EUR 399

Fietsen langs de Duitse Oostzeekust


Schwerin / Fietsen langs de Duitse Oostzeekust

Nieuwe fietsreis naar de Oostzee en Mecklenburg Vorpommern, een geheel ?ander? stukje Duitsland! In deze streek vindt de natuurliefhebbende vakantieganger alles wat hij zoekt. Wonderschone landschappen, honderden meren en cultuurhistorische hoogtepunten in een glooiende omgeving vol bossen. Daarnaast bevinden zich hier indrukwekkende kastelen, oude vissersdorpjes en gaan de routes langs rijke Hanzesteden die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Geen wonder dat dit deel van Duitsland zo geliefd is!
 
vanaf
EUR 529

Fietsen langs de Weser


Schwerin / Fietsen langs de Weser

De Weser Radweg is één van de populairste en mooiste fietsroutes van Duitsland. Hij loopt parallel aan de ?sprookjesroute? en gaat veelal over vlakke wegen. De vallei van de Weser wordt gekenmerkt door een typisch rivierlandschap, een romantische omgeving van burchten en kastelen, van gezellige dorpen en een uitstekend fietspadennet!
 
vanaf
EUR 530