Kroatie / Medulin


, Medulin


Medulin / , Medulin

Autovakantie Istrië - TS Kazela
 
vanaf
EUR 139

Ai Pini

LG
Appartement

Medulin / Ai Pini

Wil je liever niet in alle drukte verblijven maar het opzoeken wanneer je wilt? Appartementen Ai Pini staan gebouwd in een grote cirkel met in het midden een mooi park met veel gras en bomen. Hier kan je heerlijk tot rust komen. Wil je 's avonds af en toe het avontuur opzoeken? Bij het appartement stopt een bus die je binnen enkele minuten naar het gezellige centrum van Medulin brengt.
 
vanaf
EUR 69

Ai Pini Resort

8 dagen
Hotel

Medulin / Ai Pini Resort

Prima appartementen vlakbij zee.
 
vanaf
EUR 51

Belvedere

8 dagen
Hotel

Vrsar / Belvedere

Compleet gerenoveerd vakantiecomplex gelegen op een lichte helling vlakbij het strand.
 
vanaf
EUR 69

Holiday

8 dagen
Hotel

Medulin / Holiday

Populair vakantiehotel vlakbij de grote stad Pula.
 
vanaf
EUR 75

Kazela

4 dagen
VL
Appartement

Medulin / App. Kazela

Intro De appartementen zijn rustig gelegen op het terrein van camping Kazela. De kleine kinderbadjes en de directe toegang tot het strand garanderen vele uren waterpret!Bijzonderheden 1 klein huisdier toegestaan (max. 10 kg, ca. € 12 p.d., ter plaatse te voldoen). Airconditioning (ca. € 7 p.d., ter plaatse te voldoen).
 
vanaf
EUR 366

Vakantiepark Kazela

LG

Medulin / Vakantiepark Kazela

Bij vakantiepark Kazela is het altijd gezellig! Binnen het vakantiepark zijn er verschillende soorten accommodaties en is het er altijd vol met medereisgenoten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd dus je zal je niet vervelen. Ben je alle actie even zat en wil je even helemaal niks doen? Binnen paar minuten lopen sta je op het strand!
 
vanaf
EUR 79

Villa Ljiljana

8 dagen
Hotel

Medulin / Villa Ljiljana

Een uitstekende ligging en prima faciliteiten, dat biedt uw 3-kamerappartement in Villa Ljiljana! U heeft de mogelijkheid om in dit huis één of meerdere appartementen te huren.
 
vanaf
EUR 103