Portugal / Santa eulalia


Alfagar Aldeamento Turistico

Appartement

Santa Eulalia / Alfagar Aldeamento Turistico

Het Alfagar Aldeamento Turistico is een mooi uitgestrekt appartementen complex, het is vrij rustig gelegen op de klif met een spectaculair uitzicht over de zee en de Balaia omgeving. Het in laagbouw opgezette complex is in een typische Moorse stijl gebouwd.
 
vanaf
EUR 356

Alfagar II Suite

Appartement

Santa Eulalia / Alfagar II Suite

Het Alfagar II appartementencomplex (4-sterren) is een vrij nieuw (in 2009 geopend) en een heerlijke locatie om uw vakantie door te brengen. De vele zwembaden, glijbanen en speeltoestellen zullen er voor zorgen dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Ook voor u zijn er vele faciliteiten aanwezig. Geniet hier van het prachtige uitzicht over zee, en de modern ingerichte appartementen.
 
vanaf
EUR 371

Alto da Colina

4 dagen
LG

Albufeira / Aparthotel Alto da Colina

Wordt het tijd voor een heerlijke vakantie? Aparthotel Alto da Colina heeft prima faciliteiten om jezelf het hele jaar door te vermaken. Ontspannen en relaxen zijn waarschijnlijk de 2 dagelijkse bezigheden. Meerdere zwembaden en een prachtig wellnesscenter zorgen voor totale ontspanning, waar je zo naar hebt uitgekeken. Maar ook als je zin hebt in een potje golf ben je bij Alto da Colina aan het juiste adres. De golfbaan Balaia Golf is hier namelijk op loopafstand. Het hele jaar door kan je in de Algarve uitstekend een balletje slaan, welke je hier bij de receptie van het complex kunt reserveren.
 
vanaf
EUR 219