Thailand / Patong beach


Duangjitt Resort + Spa

10 dagen
VL

Patong Beach / Duangjitt Resort + Spa

Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Duangjitt Resort & Spa****
Duangjitt betekent 'heart en soul'. Dit gunstig gelegen hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard van Patong Beach. Ondanks de centrale ligging nabij het bruisende hart van Patong, komt u in dit resort helemaal tot rust.
LIGGING In een grote kokospalmentuin aan het zuidelijk gedeelte van Patong Beach met prachtig uitzicht op een natuurlijke, tropische omgeving. Op ca. 200 meter van het strand, 15 minuten loopafstand van het uitgaanscentrum Bangla Road en 45 km van de luchthaven.
 
vanaf
EUR 1145

The Old Phuket

10 dagen
VL

Patong Beach / The Old Phuket

Arrangementsinformatie ALGEMEEN The Old Phuket Beach Resort***+
Fraai hotel aan de noordkant van Karon Beach. Het hotel heeft grote kamers, is ruimtelijk opgezet en is een weerspiegeling van het traditionele Phuket met daarnaast een opvallend moderne kant. De Serene-vleugel bestaat uit een wit gebouw met moderne, kleurrijke kamers en een heerlijk zwembad, terwijl de wat meer traditionele Sino-vleugel, in Portugese stijl, dichter bij het strand ligt. Een aanrader!
LIGGING In het noorden van Karon Beach, op ca. 45 minuten van de luchthaven van Phuket. Het hotel is door de boulevard gescheiden van het prachtige, brede zandstrand van Karon.
 
vanaf
EUR 1139