Turkije / Alacati


Fly & Go Premier Solto

8 dagen
Auto Categorie A
Fly & Go

Alacati / Fly & Go Premier Solto

Ligging:
Premier Solto ligt direct aan het prachtige zandstrand. Het zandstrand loopt langzaam af in zee en is daardoor zeer kindvriendelijk. Op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Alaçati. Het centrum van Çesme ligt op ongeveer 11 kilometer en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Hier vindt u onder andere een oud kasteel.

Faciliteiten:
Het Premier Solto is een uitstekend charme hotel en beschikt over 88 kamers. U vindt er een lobby met zitjes en een receptie.
Heerlijke maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, maar u kunt er ook voor kiezen om te dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren en tegen betaling).
 
vanaf
EUR 645

Labranda Alacati Princess

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alacati / Labranda Alacati Princess

Ligging:
Labranda Alacati Princess ligt direct aan het privéstrand met een Blauwe Vlag en op ongeveer 4 kilometer afstand van het centrum van Ilica en op circa 12 kilometer van Çe?me.

Faciliteiten:
Labranda Alacati Princess beschikt over 204 stijlvolle kamers verdeeld over één gebouw met liften. U treft er een ruime lobby en een receptie. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant. Tevens kunt u dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes kunt u verkrijgen bij één van de 3 bars, waaronder een snackbar.
 
vanaf
EUR 545

Premier Solto

8 dagen
Logies en onbijt
Charme hotel

Çesme / Charme hotel

Ligging:
Premier Solto ligt direct aan het prachtige zandstrand. Het zandstrand loopt langzaam af in zee en is daardoor zeer kindvriendelijk. Op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Ala?ati. Het centrum van Çe?me ligt op ongeveer 11 kilometer en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten:
Het Premier Solto is een uitstekend charme hotel en beschikt over 88 kamers. U treft er een lobby met zitjes en een receptie. Heerlijke maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, maar u kunt er ook voor kiezen om te dineren in het vis à la carte restaurant (vooraf reserveren en tegen betaling).
 
vanaf
EUR 379