Turkije / Antalya-centrum


Akra Barut

8 dagen
Logies en onbijt
Hotel

Antalya-Centrum / Akra Barut

Ligging:
Het Akra Barut is direct gelegen aan het privéstrand en op ca. 3 kilometer afstand van het centrum van Antalya. In de directe omgeving diverse winkels, restaurants en bars. De luchthaven van Antalya bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Het 5-sterren Akra Barut beschikt over 471 kamers, verdeeld voer 10 verdiepingen. Er is een receptie, een lobby met zitjes en een lift.
Voor het ontbijt (en diner) kunt u terecht in het buffetrestaurant en het Fine Dining restaurant met uitzicht op zee. Voor drankjes en snacks kunt u zich wenden tot de diverse bars zoals de lobby bar en de pool-/snackbar.
 
vanaf
EUR 449

Akra Park Barut

8 dagen
Logies en onbijt
Hotel

Antalya-Centrum / Akra Park Barut

Ligging:
Akra Park Barut is direct gelegen aan het privéstrand en op ca. 3 kilometer afstand van het centrum van Antalya. In de directe omgeving diverse winkels, restaurants en bars. De luchthaven van Antalya bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Het 4-sterren Akra Park Barut beschikt over 58 kamers. U vindt er een receptie en een lobby. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten van het 5-sterren Akra Park Barut.
Voor het ontbijt (en diner) kunt u terecht in het buffetrestaurant en het Fine Dining restaurant met uitzicht op zee.
 
vanaf
EUR 404

Alp Pasa Boutique Hotel

8 dagen
Half pension
Hotel

Antalya-Centrum / Alp Pasa Boutique Hotel

Ligging:
Alp Pasa Boutique Hotel ligt in Kaleici, het historische centrum Antalya. In de directe omgeving vindt u tal van winkeltjes en terrasjes. U wandelt in ca. 5 minuten naar het gezellige haventje of naar het stadsstrandje (Mermerli Beach). Het strand van Konyaalti ligt op ca. 1,5 km afstand, de luchthaven van Antalya op ca. 10 km.

Faciliteiten:
Alp Pasa Boutique Hotel bestaat uit 4 Ottomaanse villa's die 300 jaar geleden al als herberg gebruikt werden door de handelaren. In totaal zijn er 60 charmante kamers. Het hotel is een museum op zich dankzij de vele karakteristieke Ottomaanse details, zowel binnen als buiten.
 
vanaf
EUR 337

Karyatit Hotel

8 dagen
VL

Antalya / Karyatit Hotel

Ligging Karyatit Hotel ligt in de oude historische stadskern van Antalya met in de directe omgeving vele winkeltjes, terrasjes en de haven met leuke restaurants en hippe clubs. Het strand ligt op ca. 300 meter. Faciliteiten Karyatit beschikt over 30 kamers ondergebracht in een historisch pand, receptie met kluisverhuur, boeken lenen, tv kijken in de lounge of gebruik maken van het internet. Er zijn voldoende ligbedjes en parasols bij het zwembad. Het hotel heeft een restaurant en snacks kunt u bestellen bij de snackbar. Karyatit biedt 24 uur roomservice (tegen betaling).
 
vanaf
EUR 215

The Marmara

8 dagen
LG
Hotel

Antalya-Centrum / The Marmara

Ligging:
The Marmara is direct aan zee gelegen met een platform welke goed bereikbaar is via een lift. Het centrum van Antalya ligt op 5 km. Het openbaar vervoer treft u voor het complex aan.

Faciliteiten:
Het bijzondere stadshotel beschikt over 232 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. In het bijgebouw treft u een roterende lobby en 24 luxe roterende kamers aan genaamd 'Revolving Loft'. Verder heeft het hotel een receptie en een lobby met zitjes. Een buffetrestaurant en diverse bars. Rondom het zwembad en op het strand treft u een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols.
 
vanaf
EUR 382