Turkije / Beldibi


Akka Antedon

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Akka Antedon

Ligging:
Akka Antedon ligt direct aan het strand en in het centrum van Beldibi. Het gezellige centrum van Kemer ligt op ongeveer 15 kilometer. Op loopafstand vindt u het openbaar vervoer en een taxi standplaats.

Faciliteiten:
Akka Antedon telt 507 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen met maximaal 4 verdiepingen. In het hoofdgebouw vindt u een prachtige lobby met zitjes en de receptie. Er zijn liften aanwezig.
U heeft voldoende keuze uit restaurants, er is een buffetrestaurant en er zijn diverse à-la-carterestaurants, waaronder een ontbijt en Italiaans à-la-carterestaurant (vooraf reserveren en tegen betaling).
 
vanaf
EUR 527

Amara Club Marine

8 dagen
UI
Holiday Village

Kemer / Holiday Village

Ligging:
Amara Club Marine ligt direct aan het strand en op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Beldibi. Het gezellige centrum van Kemer ligt op ca. 15 kilometer. Het openbaar vervoer treft u voor het hotel aan.

Faciliteiten:
Amara Club Marine beschikt over 399 kamers verdeeld over diverse gebouwen. In de tuin liggen 2 zwembaden, waarvan één zwembad met 3 glijbanen en er is een apart kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. U kunt gratis gebruikmaken van de handdoekenservice.
 
vanaf
EUR 492

Crystal Flora Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Crystal Flora Beach

Ligging:
Crystal Flora Beach Resort is direct gelegen aan het zand/kiezelstrand van Beldibi, op 17 km van het centrum van Kemer en 25 km van Antalya. Diverse winkeltjes vindt u op loopafstand.

Faciliteiten:
Crystal Flora Beach Resort is een comfortabel 5 sterren hotel met 521 kamers verdeeld over verschillende bungalowgebouwen van 3 verdiepingen. In de lobby treft u de receptie en wordt u hartelijk ontvangen met een Turks hapje en drankje.
U zult op culinair gebied niets tekort komen in het resort. De koks bereiden heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant en de 5 à-la-carterestaurants. Voor een drankje kunt u terecht in één van de bars.
 
vanaf
EUR 468

Grand Park Kemer

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Grand Park Kemer

Ligging:
Grand Park Kemer ligt direct aan het strand van Beldibi. Het kleine centrum van Beldibi ligt op ca. 1 km, het centrum van Goynuk op ca. 5 km.

Faciliteiten:
Grand Park Kemer beschikt over 305 kamers ondergebracht in twee gebouwen. Receptie met lobby en liften. Voor uw maaltijden en drankjes is er een buffetrestaurant, 2 à-la-carterestaurants (barbecue en vis; tegen betaling), 3 bars en een discotheek. Het hotel beschikt over 4 zwembaden (2 buitenbaden waarvan 1 met 2 glijbanen, 1 apart kinderbad en een binnenbad). Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Het hotel biedt handdoekenservice (gratis).
 
vanaf
EUR 309

Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA

Ligging:
Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA in Beldibi ligt direct aan het privé zandstrand (lichte kiezel) met 3 pieren, waaronder een eigen VIP pier. Het centrum Kemer bevindt zich op ca. 16 km. De luchthaven van Antalya is gelegen op ca. 36 km afstand.

Faciliteiten:
Het luxe 5-sterren hotel beschikt over 501 kamers ondergebracht in een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Receptie met ruime lobby. Voor uw maaltijden is er een buffetrestaurant en maar liefst 7 à-la-carterestaurants (reservering verplicht en tegen betaling). Voor uw drankje kunt u terecht in één van de vele bars en de disco (23.00-02.00 uur).
 
vanaf
EUR 632

Rixos Beldibi

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Rixos Beldibi

Ligging:
Rixos Beldibi ligt direct aan het strand met een pier en op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Beldibi. Het levendige centrum van Kemer ligt op circa 25 kilometer. Het openbaar vervoert treft u voor het hotel.

Faciliteiten:
Rixos Beldibi telt 181 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen. In de ruime lobby vindt u de receptie en 4 liften.
Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant, maar u kunt ook dineren in één van de vier à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars, waaronder een lobbybar en een Irish Pub.
 
vanaf
EUR 403

Rixos Sungate

8 dagen
All inclusive
Hotel

Beldibi / Rixos Sungate

Ligging:
Het prachtige en luxe hotel Rixos Sungate is zeer ruim opgezet, omgeven door pijnboombossen en ligt direct aan het strand. Op ca. 2 km van het centrum van Beldibi en ca. 17 km van het centrum van Kemer.

Faciliteiten:
Hotel Rixos Sungate is ondergebracht in een aantal gebouwen die over het terrein van ca. 250.000 m2 zijn verspreidt en beschikt over werkelijke alle denkbare faciliteiten. In totaal zijn er 1094 kamers. In het hoofdgebouw vindt u de receptie. Verspreid over het complex treft u zo'n 20 bars aan, waar u uw drankjes kunt bestellen. De maaltijden kunt u verkrijgen in één van de restaurants. Het buffet wordt in het hoofdrestaurant geserveerd.
 
vanaf
EUR 454