Turkije / Datca


Golmar Select

8 dagen
Half pension
Hotel

Marmaris / Hotel

Ligging:
Golmar Select ligt in het dorpje Emecik, direct aan het strand en op ca. 10 kilometer van het centrum van Marmaris. Het schiereiland Datça ligt ongeveer 15 kilometer van Golmar Select. Er vertrekt ieder halfuur een dolmus naar het centrum van Datça voor de ingang van het hotel.

Faciliteiten:
Golmar Select beschikt over 147 kamers verdeeld over 4 gebouwen van maximaal 3 verdiepingen. In het hoofdgebouw vindt u een 24-uurs receptie en een lobby. Er is zowel een buffetrestaurant als een à la carte restaurant met bar waar gerechten worden bereid met biologische groentes.
 
vanaf
EUR 398

Perili Bay Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Marmaris / Hotel

Ligging:
Het heerlijke resort is gelegen in een prachtige omgeving op 250 meter van het privézandstrand. Het centrum van het stadje Datça vindt u 20 km verderop en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten:
Perili Bay Resort is een modern en verzorgd hotel aan de Egeïsche kust. Het complex beschikt over 164 kamers verspreid over een gebied van 50.000 m2. In de mooi aangelegde tuin vindt u een heerlijk zwembad met apart kindergedeelte. Voor de kleintjes is er een babysitservice (tot 6 jaar en tegen betaling) en dagelijks een miniclub (4-12 jaar).
 
vanaf
EUR 448