Turkije / Didim


Aurum Spa & Beach Resort

8 dagen
All inclusive
1e Klas Vakantiedorp

Akbuk / Aurum Spa & Beach Resort

Ligging:
Aurum Spa & Beach Resort ligt direct aan het mooie privé zandstrand van ca. 250 meter en op ca. 4 kilometer van het centrum van het plaatsje Akbük. Didim is gelegen op ca. 10 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Aurum Spa & Beach Resort beschikt in totaal over 300 kamers, verspreid over het complex. Er is een 24-uursreceptie en stijlvolle lobby met zitjes aanwezig.
Naast het buffetrestaurant zijn er 3 à-la-carterestaurants (vis,Turks, Italiaans), waar u van heerlijke gerechten kunt genieten. Voor een verfrissend drankje of een lekkere cocktail gaat u naar één van de bars.
 
vanaf
EUR 439

Didim Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim / Hotel

Ligging:
Didim Beach ligt direct aan het strand. Het centrum van Altinkum vindt u op ca. 1 km. Er is een dolmushalte voor het hotel.

Faciliteiten:
Het hotel telt 385 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met maximaal 8 verdiepingen en beschikt over een receptie, lobby met zitjes, 6 liften en een TV kamer. U kunt uw maaltijden gebruiken in het buffetrestaurant met binnen- en buitenterras waar iedere keer smaakvolle gerechten worden gepresenteerd of in het à la carte restaurant. Het hotel heeft meerdere bars en een discotheek.
 
vanaf
EUR 436

Palm Wings Didim

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim-Centrum / Palm Wings Didim

Ligging:
Palm Wings ligt op een plateau direct aan het strand en op 1 kilometer van het centrum van Didim. De dolmus stopt voor het hotel.

Faciliteiten:
Palm Wings beschikt over 366 kamers die voor een deel in bungalowstijl in de ruime tuin liggen en voor een deel gesitueerd zijn in een hotelgebouw. U treft er een receptie, lobby met zitjes en bar, TV ruimte. In het complex vindt u verder een buffetrestaurant met een binnen- en buiten zitgedeelte en zijn 4 à-la-carterestaurants (vis, Turks, Chinees en Italiaans). Voor drankjes kunt u terecht bij de diverse bars of de discotheek. In de tuin treft u een mooi zwembad aan met 3 waterglijbanen, een relaxbad en een kinderbad.
 
vanaf
EUR 439

Ramada Resort Akbuk

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim / Ramada Resort Akbuk

Ligging:
Ramada Resort Akbuk ligt in het centrum van Akbuk. Het prachtige privé zandstrand ligt op ongeveer 800 meter. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand. Het centrum van Didim ligt op circa 20 kilometer.

Faciliteiten:
Ramada Resort Akbuk is een ruim opgezet resort en telt 369 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. U treft er een ruime lobby met zitjes, een receptie, een TV ruimte en liften. Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit een buffetrestaurant en 2 à la carte restaurants (Turks en vis, vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij diverse bars, waaronder een poolbar en een disco.
 
vanaf
EUR 490

Venosa Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim / Hotel

Ligging:
Venosa Beach ligt direct aan het privéstrand. Het kleine en gezellige centrum van Didim ligt op 5km.

Faciliteiten:
Venosa Beach bestaat uit een hoofdgebouw met 340 kamers en 4 liften. Er is een buffetrestaurant, 3 à la carte restaurants, snackbar en verschillende bars voor al uw consumpties. In de tuin liggen 3 zwembaden, waaronder een kinderbad en voor meer waterpret een bad met glijbanen (geopend op vaste tijden). Rondom het zwembad en op het strand staan ligbedden, matrasjes en parasols. Er is een badhanddoekenservice (tegen borg). Ook uw kinderen kunnen zich vermaken, zo is er een mini-club (4-12 jaar), minidisco, gameroom en een speeltuin.
 
vanaf
EUR 448