Turkije / Didim-centrum


Aurum Moon Holiday Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim-Centrum / Aurum Moon Holiday Resort

Ligging:
Aurum Moon Holiday Resort is gelegen aan het strand en het centrum van Didim ligt op ongeveer 5 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Aurum Moon Holiday Resort telt 478 kamers verdeeld over 2 hoofdgebouwen met maximaal 7 verdiepingen en diverse bijgebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Alleen in de hoofdgebouwen zijn liften aanwezig. De receptie staat 24 uur per dag voor u klaar.
Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant en u heeft ook de mogelijkheid om te dineren in 1 van de 5 à-la-carterestaurants (geopend van 01-06 t/m 01/09, vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 439

Didim Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim / Hotel

Ligging:
Didim Beach ligt direct aan het strand. Het centrum van Altinkum vindt u op ca. 1 km. Er is een dolmushalte voor het hotel.

Faciliteiten:
Het hotel telt 385 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met maximaal 8 verdiepingen en beschikt over een receptie, lobby met zitjes, 6 liften en een TV kamer. U kunt uw maaltijden gebruiken in het buffetrestaurant met binnen- en buitenterras waar iedere keer smaakvolle gerechten worden gepresenteerd of in het à la carte restaurant. Het hotel heeft meerdere bars en een discotheek.
 
vanaf
EUR 436

Palm Wings Didim

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim-Centrum / Palm Wings Didim

Ligging:
Palm Wings ligt op een plateau direct aan het strand en op 1 kilometer van het centrum van Didim. De dolmus stopt voor het hotel.

Faciliteiten:
Palm Wings beschikt over 366 kamers die voor een deel in bungalowstijl in de ruime tuin liggen en voor een deel gesitueerd zijn in een hotelgebouw. U treft er een receptie, lobby met zitjes en bar, TV ruimte. In het complex vindt u verder een buffetrestaurant met een binnen- en buiten zitgedeelte en zijn 4 à-la-carterestaurants (vis, Turks, Chinees en Italiaans). Voor drankjes kunt u terecht bij de diverse bars of de discotheek. In de tuin treft u een mooi zwembad aan met 3 waterglijbanen, een relaxbad en een kinderbad.
 
vanaf
EUR 439

Tuntas Suites Altinkum

8 dagen
LG
Appartement

Didim-Centrum / Tuntas Suites Altinkum

Ligging:
Tuntas Suites Altinkum ligt op ongeveer 100 meter vanaf het zandstrand van Altinkum en op ongeveer 900 meter vanaf het centrum.

Faciliteiten:
Tuntas Suites Altinkum is een 3-sterren appartementencomplex en telt 41 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen. Er is geen lift aanwezig. Het complex heeft een 24-uursreceptie, een restaurant met gezellige bar en televisiehoek. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad, omringd door ligbedden en parasols. Voor de kleintjes is er een kinderbad aanwezig. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. In de lobby is gratis Wifi beschikbaar.
 
vanaf
EUR 354

Venosa Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Didim / Hotel

Ligging:
Venosa Beach ligt direct aan het privéstrand. Het kleine en gezellige centrum van Didim ligt op 5km.

Faciliteiten:
Venosa Beach bestaat uit een hoofdgebouw met 340 kamers en 4 liften. Er is een buffetrestaurant, 3 à la carte restaurants, snackbar en verschillende bars voor al uw consumpties. In de tuin liggen 3 zwembaden, waaronder een kinderbad en voor meer waterpret een bad met glijbanen (geopend op vaste tijden). Rondom het zwembad en op het strand staan ligbedden, matrasjes en parasols. Er is een badhanddoekenservice (tegen borg). Ook uw kinderen kunnen zich vermaken, zo is er een mini-club (4-12 jaar), minidisco, gameroom en een speeltuin.
 
vanaf
EUR 448