Turkije / Evrenseki


Adalya Art Side

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Adalya Art Side

Ligging:
Adalya Art Side ligt in Colakli met Side centrum op ca. 10 kilometer afstand en Manavgat centrum op ca. 12 kilometer. Het hotel heeft een eigen strand op ongeveer 300 meter afstand.

Faciliteiten:
Adalya Art Side is een comfortabel hotel dat bestaat uit een hoofdgebouw met 5 verdiepingen, 3 bijgebouwen, 5 liften en heeft in totaal 417 kamers. Lobby met receptie en bar, het hoofdrestaurant met buitenterras en 5 à-la-carterestaurants (waaronder Ottomaans, Italiaans en Chinees). Adalya Art Side beschikt over diverse bars waaronder de pool-/snackbar, Perge Bar, patisserie, discotheek en strandbar.
 
vanaf
EUR 487

Adalya Ocean Deluxe

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Adalya Ocean Deluxe

Ligging:
Adalya Ocean Deluxe is direct aan zee gelegen, op steenworp afstand van het heerlijke zandstrand. Het centrum van Side vindt u 10 kilometer verderop en Manavgat op 12 kilometer. Beide plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken per minibus of taxi.

Faciliteiten:
Het luxe Adalya Ocean Deluxe telt 384 kamers, een receptie en een prachtige uitgebreide lobby met lounge. In de ruime tuin vindt u 4 zwembaden, waarvan een met glijbanen, een apart kinderbad en een binnenbad. Zowel aan het strand als bij de zwembaden staan gratis ligbedjes met parasol en matras voor u klaar. Hier kunt u tevens gebruikmaken van de handdoekenservice (tegen een borg).
 
vanaf
EUR 415

Adalya Resort & Spa

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Adalya Resort & Spa

Ligging:
Adalya Resort & Spa ligt in het plaatsje Evrenseki. Het hotel ligt direct aan het zandstrand en op ca. 10 km van het historische centrum van Side. Manavgat is gelegen op ca. 12 km.

Faciliteiten:
Adalya Resort & Spa bestaat uit 2 gebouwen, 5 verdiepingen, 2 liften en totaal 210 kamers, lobby met receptie en bar. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant met terras en Tugra à-la-carterestaurant. U kunt tijdens uw verblijf eenmalig gratis dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht). Voor drankjes en snacks kunt u zich wenden tot de diverse bars of de disco (24.00-03.00).
 
vanaf
EUR 395

Dream World Aqua

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Dream World Aqua

Ligging:
Dream World Aqua is gelegen in Evrenseki en op ongeveer 700 meter van het strand. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand. Het oude centrum van Side ligt op circa 6 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Dream World Aqua telt 386 kamers verdeeld over één gebouw met 7 verdiepingen. In de elegante lobby met zitjes vindt u de receptie, een tv-ruimte, een bibliotheekje en liften.
Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant en voor de kinderen is er een speciaal kinderrestaurant. U kunt ook dineren in één van de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 472

Dream World Resort & Spa

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Dream World Resort & Spa

Ligging:
Dream World Resort & Spa is gelegen in Evrenseki en op ongeveer 350 meter van het strand. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand. Het centrum van Manavgat ligt op circa 11 kilometer en het oude centrum van Side ligt op ongeveer 6 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Dream World Resort & Spa telt 232 kamers verdeeld over één gebouw met 7 verdiepingen. In de lobby vindt u een lounge met zitjes, de receptie, een bibliotheekje en liften.
Naast het hoofdrestaurant, waar u terecht kunt voor al uw maaltijden, beschikt het resort ook over 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 429

Grand Seker

8 dagen
All inclusive
Hotel

Side / Grand Seker

Ligging:
Grand ?eker ligt in Colakli op 200 m van het strand. Het historische centrum van Side bevindt zich op slechts op 8 km en de beroemde watervallen van Manavgat op 13 km.

Faciliteiten:
Het 4-sterren hotel Grand Seker beschikt over 389 kamers, ondergebracht in een 7 blokken van 4 verdiepingen en 7 panoramische liften. Receptie en lobby met diverse zitjes en aparte tv-hoek. Er is een binnen- en buitenrestaurant, snackbar en diverse bars. Bij het zwembad met apart kinderzwembadje treft u tevens 3 waterglijbanen en een zonneterras met ligstoelen en parasols aan. In de winter zijn de buitenzwembaden gesloten, u kunt dan gebruikmaken van het verwarmd binnenzwembad.
 
vanaf
EUR 306

Orange Palace Side

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Orange Palace Side

Ligging:
Op slechts ca. 350 m afstand ligt het prachtige zandstrand waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan. Op ongeveer 7 km ligt het centrum van Side en het centrum van Manavgat is gelegen op 11 km van het hotel. Vlakbij het hotel stopt een dolmus en er is een shuttleservice naar het strand.

Faciliteiten: Orange Palace
Het 5-sterrenhotel Orange Palace telt 180 kamers in 1 gebouw verdeeld over 4 verdiepingen. Orange Palace biedt u een lounge met receptie en lobby bar. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het restaurant en eenmaal per week kunt u gratis dineren in het Citrus à-la-carterestaurant (Turks en Italiaans, reserveren verplicht).
 
vanaf
EUR 506

Port Side

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Port Side

Ligging:
Port Side ligt op ca. 160 m van het heerlijke zandstrand. Het centrum van Side ligt op ca. 7 km van het hotel en Manavgat ligt op ongeveer 11 km. Elke 15 minuten gaat er een shuttlebus service van het hotel naar deze twee plaatsen.

Faciliteiten:
Port Side Resort beschikt over 208 kamers. Bij binnenkomst treft u in de lobby het vriendelijke personeel dat bij de receptie voor u klaar staat. Er is een lobbybar voor een lekker drankje en u kunt hier tegen betaling gebruikmaken van de internethoek. Wifi is gratis beschikbaar door het hele hotel.
 
vanaf
EUR 546

Royal Dragon

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Royal Dragon

Ligging:
Het Royal Dragon ligt direct aan het privéstrand en op een afstand van ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Manavgat bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan.

Faciliteiten:
Het 5-sterren Royal Dragon is in Chinese stijl gebouwd en beschikt over 564 kamers. In het hoofdgebouw (6 verdiepingen, 9 liften) treft u de receptie, lounge en een lobby met zitjes aan. Zowel in het buffetrestaurant als in één van de 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, vis en Oosters, alle tegen betaling en met reservering) kunt u genieten van de kwaliteiten van de uitstekende koks.
 
vanaf
EUR 434

Seamelia Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Seamelia Beach

Ligging:
Seamelia Beach ligt direct aan het fijne zandstrand. Het centrum van Side ligt op ca. 7 km. Manavgat en de bekende watervallen liggen op ca. 10 kilometer.

Faciliteiten:
Het hotel Seamelia Beach telt 300 kamers. Bij binnenkomst vindt u de receptie waar het personeel graag voor u klaar staat. Ook is er een lobby met zitjes en vindt u er de liften.
Voor heerlijke maaltijden kunt u terecht in het hoofdrestaurant en 3 à-la-carterestaurants (Turks, Italiaans en Chinees). Het resort beschikt over meerdere bars waar u terecht kunt voor een verkoelend drankje of een kleurrijke cocktail.
Buiten vindt u een mooi zwembad met apart kinderbad.
 
vanaf
EUR 389

Side Crown Charm Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Side Crown Charm Palace

Ligging:
Het Side Crown Charm Palace hotel is gelegen op ca. 7 kilometer van Side. Manavgat ligt op ongeveer 12 kilometer afstand. Op zo?n 300 meter van het hotel vindt u het fijne strand. De luchthaven van Antalya bevindt zich op ca. 65 kilometer afstand van het hotel.

Faciliteiten:
Het 5-sterren Side Crown Charm Palace heeft een totaal van 284 moderne kamers, verspreid gelegen over maximaal 4 verdiepingen. U wordt bij aankomst hartelijk ontvangen bij de receptie met lobby.
 
vanaf
EUR 576

Side Crown Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Side Crown Palace

Ligging:
Side Crown Palace ligt op ongeveer 400 meter van het strand. Het hotel biedt een shuttleservice aan naar het strand. Het centrum van Manavgat ligt op ongeveer 12 kilometer en het oude centrum van Side ligt op ca. 7 kilometer.

Faciliteiten:
Side Crown Palace beschikt over 444 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen en is voorzien van een receptie met lobby en liften. Heerlijke gerechten worden geserveerd in het buffetrestaurant of de 3 à-la-carterestaurants (Ottomaans, Italiaans en Mexicaans, 1 x per week gratis). Voor een lekkere cocktail of een ander drankje kunt u terecht bij verschillende bars.
 
vanaf
EUR 584

Side Crown Serenity

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Side Crown Serenity

Ligging:
Het Side Crown Serenity ligt direct op ca. 500 meter vanaf het privéstrand en ca. 12 kilometer van het historische centrum van Side. Manavgat bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand. Het openbaar vervoer (dolmus) treft u op korte loopafstand aan.

Faciliteiten:
Het 5-sterren Side Crown Serenity heeft een moderne architectuur en beschikt over 236 kamers. Het hotel bestaat uit een hoofd-en een bijgebouw met receptie, lounge, liften en een lobby met zitjes. Zowel in het buffetrestaurant als in één van de 4 à-la-carterestaurants (Mexicaans, Italiaans, Turks en vis) kunt u genieten van de uitgebreide maaltijden.
 
vanaf
EUR 568

Side Sungate

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Side Sungate

Ligging:
Side Sungate Hotel ligt op ongeveer 100 m van het strand en op ca. 3 km van Evrenseki. Het oude centrum van Side ligt op ongeveer 6 km en het gezellige centrum van Manavgat op ca. 8 km. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Side Sungate Hotel telt 250 kamers verdeeld over één gebouw met 5 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie en liften.
De maaltijden worden in buffetstijl geserveerd in het hoofdrestaurant. U kunt ook dineren in de 2 à-la-carterestaurants (Italiaans en Turks, vooraf reserveren). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de poolbar, de beachbar en de disco.
 
vanaf
EUR 530

The Colours Side Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / The Colours Side Hotel

Ligging:
The Colours Side Hotel ligt in Evrenseki en op ongeveer 600 meter van het strand. Het oude centrum van Side ligt op circa 5 kilometer. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten:
The Colours Side Hotel 278 kamers verdeeld over één gebouw met 5 verdiepingen. In de lobby met kleurrijke zitjes vindt u de receptie en 6 liften.
In het hoofdrestaurant worden heerlijke gerechten in buffetstijl geserveerd. U kunt ook dineren in het Italiaans à-la-carterestaurant (3 dagen per week geopend en vooraf reserveren). Bij de diverse bars kunt u terecht voor een verkoelend drankje.
 
vanaf
EUR 422

Trendy Verbena Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Evrenseki / Trendy Verbena Beach

Ligging:
Trendy Verbena Beach ligt in Evrenseki dat onderdeel is van Side. Het hotel ligt direct aan het privé zandstrand. Het centrum van Side ligt op ca. 7 kilometer en Colakli ligt op ongeveer 3 kilometer. Het centrum en de luchthaven van Antalya liggen op maximaal 65 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Het 5-sterrenhotel Trendy Verbena Beach bestaat uit 4 gebouwen en totaal 358 kamers. Verder is er een 24-uurs receptie en een lobby.
 
vanaf
EUR 401