Turkije / Goynuk


Amara Prestige

8 dagen
All inclusive
Hotel

Goynuk / Amara Prestige

Ligging:
Amara Prestige is gelegen in Göynük en ligt op circa 200 meter van het strand, is via een brug te bereiken. Het gezellige centrum van Kemer ligt op ongeveer 8 kilometer. Het openbaar vervoer en een taxi standplaats vindt u op loopafstand.

Faciliteiten:
Amara Prestige telt 554 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. In de prachtige lobby met zitjes vindt u de receptie en meerdere liften.
Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant, hier is ook een lunch en diner buffet voor kinderen. Dineren kan in één van de 5 à-la-carterestaurants (Mexicaans, Italiaans, Turks, vis en Oosters, vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 604

Karmir Resort & Spa

8 dagen
All inclusive
Hotel

Goynuk / Karmir Resort & Spa

Ligging:
Karmir Resort & Spa ligt op ongeveer 90 meter van het privéstrand en op circa 1 kilometer van het centrum van Göynük. Het gezellige centrum van Kemer ligt op ongeveer 8 kilometer. Het openbaar vervoer vindt u op loopafstand.

Faciliteiten:
Karmir Resort & Spa is een ruim opgezet complex en telt 295 kamers verdeeld over 3 gebouwen met 4 verdiepingen. Er is een prachtige lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en er zijn 4 liften.
Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant en de 2 à-la-carterestaurants (Italiaans en Turks, tegen betaling). Drankjes zijn te verkrijgen bij de lobbybar, de poolbar en de Irish pub.
 
vanaf
EUR 452

Kimeros Park

8 dagen
All inclusive
Hotel

Goynuk / Kimeros Park

Ligging:
Kimeros Park ligt direct aan het strand en op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Göynük. Het gezellige centrum van Kemer ligt op circa 6 kilometer. Op loopafstand vindt u een bushalte.

Faciliteiten:
Kimeros Park telt 466 kamers verdeeld over een Garden gedeelte met maximaal 2 verdiepingen en een Kimeros gedeelte met maximaal 3 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes en een receptie.
Uw maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant en u kunt dineren in het vis à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de snackbar, de beachbar de disco.
 
vanaf
EUR 465

Sherwood Club

8 dagen
All inclusive
Hotel

Goynuk / Sherwood Club

Ligging:
Sherwood Club is gelegen aan het ca. 360 meter lange privé zandstrand en beschikt over 2 pieren. Het centrum van Kemer is gelegen op ca. 15 kilometer en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bushalte op ca. 100 meter.

Faciliteiten:
Sherwood Club is een luxe 5-sterren hotel en beschikt over 406 stijlvol ingerichte kamers onderverdeeld in 45 gebouwtjes van 2-3 verdiepingen. Er is een receptie en lobby aanwezig. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd in het hoofdrestaurant. Voor de afwisseling kunt u dineren in de à-la-carterestaurants (Turks, Italiaans, Vis en Chinees).
 
vanaf
EUR 491