Turkije / Gumuldur


Club Cactus Paradise

8 dagen
All inclusive
Hotel

Gumuldur / Club Cactus Paradise

Ligging:
Club Cactus Paradise ligt direct aan het strand en op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Gumuldur. De luchthaven van Izmir ligt op circa 40 kilometer. Het openbaar treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Club Cactus Paradise telt 210 kamers verdeeld over een gebouw met 5 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie en liften.
U kunt genieten van heerlijke internationale en Turkse gerechten in het buffetrestaurant. U kunt ook dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren en geopend van 15/06 t/m 15/09). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars.
In de tuin ligt een heerlijk zwembad met een apart kinderbadje.
 
vanaf
EUR 475

Club Yali Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Gumuldur / Hotel

Ligging:
Direct aan zee en op ca 3 km van Gümüldür. Er is een gratis shuttle naar het Yali Castle Aquapark.

Faciliteiten:
Een hoofdgebouw en clubgebouw, 450 kamers, 2 liften, een receptie met lobby en bar. Winkels, tv-lounge, internet corner, kapper en dokter. Een buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (vis, geopend van 18/06 t/m 15/09, en BBQ, geopend van 01/07 t/m 25/08), snackbar en diverse bars. In de tuin liggen 3 zwembaden, met een glijbaan en een apart kinderbad. Rond de zwembaden en op het strand zijn ligbedjes en parasols. Handdoeken gratis, wissel tegen betaling. Op 200m ligt het Yali Castle Aquapark (open van 15/5 t/m 30/9).
 
vanaf
EUR 409

Gumuldur Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Gumuldur / Hotel

Ligging:
Gümüldür Resort ligt ongeveer 2 kilometer van het centrum van Gümüldür en circa 50 meter van het zandstrand.

Faciliteiten:
Gümüldür Resort beschikt over 190 kamers verdeeld over 4 gebouwen van maximaal 3 verdiepingen. Het hotel heeft een eigen zandstrand met ligbedden en parasols. In het hotel vindt u een receptie, lobby, internethoek en wifi (beide tegen betaling), TV hoek, buffetrestaurant, discotheek, bar en een poolbar. Gülmüldür Resort heeft haar eigen waterpretpark met 2 zwembaden, een apart kinderbad en drie waterglijbanen. Alle zwembaden zijn omringd door een terras met ligbedden en parasols. Er is een gratis handdoekenservice.
 
vanaf
EUR 431