Turkije / Guvercinlik


Crystal Green Bay

8 dagen
All inclusive
Hotel

Guvercinlik / Crystal Green Bay

Ligging:
Crystal Green Bay ligt in het kleine vissersplaatsje Guvercinlik en op 23 km van het gezellige centrum van Bodrum vandaan. Nabijgelegen plaatsjes zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Het resort ligt direct aan het privé strand.

Faciliteiten:
Het welverdiende 5 sterren resort Crystal Green Bay telt 291 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Er zijn diverse bars, waaronder de beach bar, discobar en lagoonbar. Naast het buffetrestaurant, waar een zeer uitgebreid buffet voor u geserveerd wordt, kunt u ook dineren in 1 van de 3 à-la-carterestaurants (Turks, vis, Italiaans, 1x per verblijf gratis).
 
vanaf
EUR 424

Kervansaray Bodrum

8 dagen
UI
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Hotel Kervansaray is prachtig gelegen aan de baai van Torba, gebouwd tegen een heuvel op 10km van het centrum van Bodrum. Dit hotel is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Faciliteiten:
Kervansaray Bodrum beschikt over 463 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en club/standaardkamers die trapsgewijs tegen een heuvel zijn gebouwd. In het hoofdgebouw treft u de lobby met een bar en receptie.
 
vanaf
EUR 326

La Blanche Island Bodrum

8 dagen
All inclusive
Hotel

Guvercinlik / La Blanche Island Bodrum

Ligging:
La Blanche Island Bodrum ligt op een schiereiland en is direct gelegen aan het privéstrand. Het is gelegen in het plaatsje Guvercinlik. Het centrum van Bodrum bevindt zich op ca. 26 km afstand en de luchthaven op ongeveer 15 kilometer.

Faciliteiten:
La Blanche Island Bodrum beschikt over 517 kamers en beschikt over een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
De koks doen hun uiterste best om voor u heerlijke maaltijden, drankjes en snacks te bereiden. Er is een buffetrestaurant met veel keuze qua eten en drinken en diverse bars in en rondom het hotel.
 
vanaf
EUR 683

Rixos Premium Bodrum

8 dagen
VP
Hotel

Bodrum / Rixos Premium Bodrum

Ligging:
Rixos Premium ligt in de schitterende baai van Torba aan een privéstrand met 3 zonnesteigers. Het centrum van Bodrum ligt op 10 km afstand. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd en kent niveauverschillen.

Faciliteiten:
Rixos Premium bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen met 362 kamers en beschikt over een lobby met zitjes en een receptie. U heeft keuze uit wel 6 restaurants waarvan 1 buffetrestaurant, snack restaurant en 3 á la carte restaurants. Verfrissende drankjes kunt u nuttigen in een van de 7 aanwezige bars (geopend op vaste tijden). U vindt er 2 zwembaden en voor meer waterpret is er een aquapark met glijbanen.
 
vanaf
EUR 615

Titanic Deluxe Bodrum

8 dagen
All inclusive
Hotel

Guvercinlik / Titanic Deluxe Bodrum

Ligging:
Titanic Deluxe Bodrum is gelegen aan het strand en op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Guvercinlik. Het levendige centrum van Bodrum ligt op circa 25 kilometer en de luchthaven op ongeveer 15 kilometer.

Faciliteiten:
Titanic Deluxe Bodrum telt 400 kamers verdeeld over diverse gebouwen. In de ruime lobby met zitjes vindt u de receptie.
In het buffetrestaurant kunt u terecht voor al uw maaltijden en u kunt dineren in één van 4 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars, zoals de lobby bar, de disco en de aqua bar.
 
vanaf
EUR 581