Turkije / Hisaronu


Montana Pine Resort

8 dagen
Half pension
Hotel

Fethiye / Hotel

Ligging:
Montana Pine ligt op en heuvel, op ca. 3 km van het centrum en het strand van Ölüdeniz en 1,7 km van het centrum van Hisarönü. Er gaat een gratis shuttleservice naar Ölüdeniz.

Faciliteiten:
Montana Pine Resort is ruim opgezet en beschikt over 159 kamers verdeeld over het gehele complex. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de 3 restaurants en diverse bars, waaronder de Ege bar, Sunset bar en de Turkish house. Het resort beschikt over 3 grote zwembaden, waarvan 2 voor families met kinderen en de andere voor volwassenen. Verder zijn er 2 aparte kinderbaden.
 
vanaf
EUR 463

Orka Gardens

8 dagen
LG
Appartement

Hisaronu / Orka Gardens

Ligging:
Orka Gardens ligt in een rustige omgeving en aan de voet van de bergen. Op ca. 1500 meter ligt het centrum van Hisaronu, hier vindt u winkeltjes en restaurantjes. Openbaar vervoer treft u op 500 meter afstand. In de buurt treft u winkeltjes en restaurants. Het hotel ligt aan een berg, daarom is het niet rolstoeltoegankelijk.

Faciliteiten:
Orka Gardens beschikt over 29 appartementen en zijn royaal verspreid. In de zeer goed onderhouden tuin, met bananen-, palm- en pijnbomen, vindt u een groot zwembad met apart kinderbad. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van Club Orka & Villa?s.
 
vanaf
EUR 433

Orka Sunlife Resort

8 dagen
UI
Hotel

Fethiye / Hotel

Ligging:
Orka Sunlife Resort is gelegen op een heuvel en zorgt voor een uniek uitzicht over zee. Het stadscentrum van Fethiye vindt u op 7 km verderop en het strand van Öludeniz op 2,5 km.

Faciliteiten:
Orka Sunlife Resort beschikt over 195 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen met maximaal 3 verdiepingen. Het resort is voorzien van receptie, lobby en tv-kamer. Verder vindt u in de tuin een groot zwembad, een zwembad met glijbanen, een kinderbad en apart binnenzwembad. Een zonneterras met ligbedden, parasols en handdoeken, kunt u gratis gebruiken.
 
vanaf
EUR 483