Turkije / Kestel


Alantur Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kestel / Alantur Hotel

Ligging:
Het mooie zand/-kiezelstrand ligt direct aan Alantur Hotel. Een bezoekje aan het gezellige en levendige centrum van Alanya mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in Alantur Hotel, u vindt het centrum van de bekende plaats al op ongeveer 5 km. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand van het hotel aan.

Faciliteiten:
Alantur Hotel beschikt over 350 kamers, verdeeld over diverse gebouwen. In het hoofdgebouw vindt u de receptie, een lobby met zitjes en in totaal 3 liften.
Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit het hoofdrestaurant of 2 à-la-carterestaurants (vis en Turks, geopend van mei t/m september, aantal dagen per week en tegen betaling).
 
vanaf
EUR 554

Club Paradiso

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Club Paradiso is bovenop een heuvel gelegen waardoor u een fantastisch uitzicht over de zee en de stad heeft. Het privé strand is slechts op een afstand van ca. 900 m gelegen. In de zomerperiode biedt hotel Club Paradiso een gratis shuttleservice naar het strand. Voor het hotel is er een winkelstraatje. Het centrum van Alanya is op ca. 7 km gelegen. Het hotel biedt tegen betaling een shuttle service naar het centrum.

Faciliteiten:
Club Paradiso is een zeer ruim complex en beschikt over 310 kamers die zijn ondergebracht in een hoofdgebouw en 10 bijgebouwen, 5 verdiepingen, 12 liften en een goed onderhouden tuin.
 
vanaf
EUR 365