Turkije / Kiris


Akka Alinda

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kiris / Akka Alinda

Ligging:
Akka Alinda ligt direct aan het strand en in het centrum van Kiri?. Het gezellige centrum van Kemer ligt op ongeveer 7 kilometer. Het openbaar vervoer en een taxi standplaats vindt u op loopafstand.

Faciliteiten:
Akka Alinda telt 401 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 3 bijgebouwen met maximaal 5 verdiepingen. In het hoofdgebouw vindt u een lobby met zitjes en de receptie. In alle gebouwen zijn liften aanwezig.
Er worden in het buffetrestaurant heerlijke gerechten geserveerd, maar u kunt ook terecht in één van de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en tegen betaling). Er zijn 5 bars, waaronder een pool bar en een disco.
 
vanaf
EUR 479

Alva Donna World Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kiris / Alva Donna World Palace

Ligging:
Alva Donna World Palace is schitterend gelegen aan de voet van het Taurusgebergte en ligt direct aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Het complex wordt omringd door groen en heeft een eigen privégedeelte op het strand dat bekroond is met een Blauwe Vlag. Het resort ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Kemer. Voor het hotel vertrekt een lokale bus naar Kemer en Antalya (op vaste tijden).

Faciliteiten:
Alva Donna World Palace beschikt over een enorm complex van 107.000m2 en heeft 816 hotelkamers. U vindt er bij binnenkomst een receptie met kluisjes, een lobby en 4 liften.
 
vanaf
EUR 530

Daima Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kiris / Daima Resort

Ligging:
Daima Resort is gelegen in het plaatsje Kiris en slechts door een weg gescheiden van het privé kiezel-/zandstrand. Het centrum van Kemer ligt op ca. 7 km afstand. U kunt Kemer gemakkelijk bereiken met de dolmus (ca 3 keer per uur).

Faciliteiten:
Daima Resort beschikt over 313 kamers, die zijn ondergebracht in 3 gebouwen van 4 verdiepingen en een hoofdgebouw. Het hotel biedt een receptie, lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes. In elk gebouw zijn liften aanwezig.
In het buffetrestaurant of Turks specialiteiten restaurant kunt u de maaltijden gebruiken. Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de pool bar, de lobby bar en de disco.
 
vanaf
EUR 440

Limak Limra

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kemer / Limak Limra

Ligging:
Limak Limra ligt direct aan het strand van Kiris, op ca. 5 km van het centrum van Kemer. De dolmus stopt voor het hotel.

Faciliteiten: Hotel Limak Limra beschikt over 867 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met diverse bijgebouwen en een receptie. Er is gratis wifi in de openbare ruimte aanwezig. Limak Limra beschikt over diverse zwembaden met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. U kunt uw dorst lessen in één van de verschillende bars en heerlijk dineren in het buffetrestaurant of in één van de 5 à la carte restaurants.
 
vanaf
EUR 341

Limak Limra Park

9 dagen
UI
Hotel

Kemer / Hotel

Ligging:
Limak Limra (Park gedeelte ligt aan de overkant van de straat) ligt direct aan het strand van Kiris, op 7 km van het centrum van Kemer. De dolmus stopt voor het hotel.

Faciliteiten:
Hotel Limak Limra beschikt over 867 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met diverse bijgebouwen en een receptie. Limak Limra beschikt over diverse zwembaden met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. U kunt u dorst lessen in een van de verschillende bars en heerlijk dineren in een het buffetrestaurant of in een van de 5 à la carte restaurants.
 
vanaf
EUR 381

Maxx Royal Kemer Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kiris / Maxx Royal Kemer Resort

Ligging:
Maxx Royal Kemer ligt direct aan het strand en heeft 2 baaien. Het centrum van Kiris ligt op loopafstand en het centrum van Kemer ligt op ongeveer 6 kilometer en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten:
Maxx Royal Kemer beschikt over 286 kamers verdeeld over een hoofdgebouw, diverse bijgebouwen en villa?s. Bij aankomst wordt u onthaald met de Maxx Royal Welcome service. Naast een warme glimlach van de receptie krijgt u een verfrissend handdoekje en kunt u genieten van een glas champagne en ook de kinderen krijgen een welkomstdrankje.
U kunt 24 uur per dag eten en drinken.
 
vanaf
EUR 1671

Queens Park Le Jardin

8 dagen
UI
Hotel

Kemer / Hotel

Ligging:
Hotel Queens Park Le Jardin (voorheen Le Jardin) ligt direct aan het strand, in het centrum van Kiris en op een afstand van 7 km van het centrum van Kemer gelegen. Het openbaar vervoer treft u voor het complex aan, die ca. elke 15 minuten naar Kemer rijdt.

Faciliteiten:
Hotel Queens Park Le Jardin (voorheen Le Jardin) is een ruim opgezet complex en beschikt over 308 kamers en is gelegen in een tuin van 48.000 m2. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw en vier bijgebouwen van maximaal 3 verdiepingen. U heeft de beschikking over 4 liften, een receptie en lobby met diverse zitjes, televisiekamer, diverse bars (o.a.
 
vanaf
EUR 428

Sailors Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kiris / Sailors Beach

Ligging:
Sailors Beach ligt direct aan het strand en in het centrum van Kiri?. Het centrum van Kemer ligt op ongeveer 7 kilometer. Het openbaar vervoer treft u voor het hotel aan.

Faciliteiten:
Sailors Beach telt 296 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen met 3 verdiepingen. U treft er een receptie, een lobby met zitjes en liften.
De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant en in het hoogseizoen kunt u ook dineren in het Italiaans à-la-carterestaurant (vooraf reserveren en tegen betaling). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de poolbar en in de disco.
 
vanaf
EUR 430