Turkije / Kizilot


Amelia Beach Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kizilot / Amelia Beach Resort

Ligging:
Amelia Beach Resort ligt op 3 kilometer van het plaatsje Kizilot. Het centrum van Manavgat ligt op 15 kilometer. Het hotel wordt door een weg afgescheiden van het strand. Via een tunnel onder de weg door bereikt u het strand.

Faciliteiten:
Amelia Beach Resort bestaat uit 479 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw. Het hotel beschikt over een hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (vis, Turks, Italiaans, Chinees). Het hotel beschikt over 6 verschillende bars, waaronder de lobbybar, poolbar en discobar. In de tuin liggen 4 zwembaden waaronder een met glijbanen en een kinderbad.
 
vanaf
EUR 422

Aska Washington

8 dagen
All inclusive
Hotel

Side / Aska Washington

Ligging:
Aska Washington ligt op 200 meter van een breed zandstrand. Het kleine centrum van Kizilagac ligt op 2 kilometer. Het historische centrum van Side met haar vele winkeltjes en restaurantjes ligt op circa 13 kilometer.

Faciliteiten:
Het 5 sterren resort Aska Washington beschikt over 305 kamers verdeeld over 5 blokken met 6 verdiepingen en liften. In de lobby vindt u de receptie en de lounge met lobbybar. Het hotel beschikt over een hoofdrestaurant (buffetvorm), 2 a la carte restaurants (Italiaans en Ottomaans, juni t/m september met reservering) en diverse bars waaronder de poolbar, beachbar en de discotheek.
 
vanaf
EUR 336

Barbaross Pasha's Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kizilot / Barbaross Pasha's Beach

Ligging:
Het Barbaross Pasha?s Beach ligt direct aan het fijne 150 meter lange privé zandstrand met een eigen pier. Op ca. 22 km van het centrum van Manavgat. Het centrum van Side is op ca. 29 km afstand en het centrum van Alanya ligt op ca. 35 km afstand.

Faciliteiten:
Barbaross Pasha?s Beach is een 4-sterren hotel en bestaat uit 245 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Bij aankomst treft u een lobby met receptie, een lift, binnen-en buiten buffetrestaurant en 3 bars (lobby, pool en beach). In de prachtig onderhouden tuin zijn 2 zwembaden aanwezig, waarvan één met glijbanen. Tevens is er een binnenbad aanwezig.
 
vanaf
EUR 433

Cenger Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Side / Hotel

Ligging:
Cenger Beach Resort ligt in het kleine plaatsje Kizilot. Het strand ligt door een weg afgescheiden van het resort. Er is een voetgangerstunneltje naar het strand toe. Manavgat ligt op 15 km en het centrum van Side ligt op 20km.

Faciliteiten:
Dit uitstekende 5 sterren hotel beschikt over 268 kamers. In de lobby treft u de receptie en de lobbybar met zitjes. In de prachtige tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad en een gedeelte met 2 glijbanen. De ligbedjes, parasols en handdoekenservice zijn gratis. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd in het hoofdrestaurant. In het Vis en Turks a la carte restaurant kunt u eenmalig gratis dineren.
 
vanaf
EUR 385

Crystal Admiral Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kizilot / Crystal Admiral Resort

Ligging:
Crystal Admiral Resort ligt op slechts 50 meter van het strand en op ca. 24 km van het centrum van Side. Het centrum van Antalya ligt op 95 km afstand en de luchthaven op ca. 80 km. Het openbaar vervoer treft u voor het hotel.

Faciliteiten:
Crystal Admiral Resort beschikt over 834 kamers, verdeeld over 6 etages. Op 50.000m2 zijn alle faciliteiten aanwezig om u een ultieme vakantie ervaring te bezorgen. De tuin van Crystal Admiral Resort beslaat 15.000m2. Hier vindt u 2 zwembaden, 2 kinderbaden, een aqua park met glijbanen (op vastgestelde tijden), zonneterras met zonnebedden, matrasjes, parasols en een handdoekenservice, alle gratis.
 
vanaf
EUR 442