Turkije / Konakli


Doganay Beach Club

8 dagen
UI
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Doganay Beach Club is direct aan het strand (bereikbaar via een tunnel) en op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Alanya gelegen. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar Alanya.

Faciliteiten:
De faciliteiten van Doganay Beach Club zijn geschikt voor jong en oud. Het hotel beschikt over 373 kamers en is voorzien van een lift, receptie en lobby met zitje. Er is een buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants, 3 bars (waaronder beach- en poolbar), een buitenzwembad met apart kinderbad, een Aquapark met waterglijbanen (op vaste tijden geopend) en binnenzwembad. De ligbedden, parasols en matrasjes zijn gratis bij het zwembad en het strand.
 
vanaf
EUR 393

Eftalia Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Eftalia Resort ligt op 1 km van het centrum van Konakli, en op 12 km van Alanya centrum. Het zandstrand ligt op 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten:
Eftalia Resort telt in totaal 325 kamers die verdeeld zijn over twee gebouwen, met in totaal 5 liften. Naast de receptie, lobby, hoofdrestaurant, een à la carte restaurant en diverse bars beschikt het hotel ook over 2 zwembaden, waarvan 1 met 3 waterglijbanen (op bepaalde tijden geopend) en een kinderbad. Bij het zwembad en op het strand kunt u gratis gebruik maken van zonnebedden, matrasjes en parasols. Het Eftalia Resort heeft een handdoekenservice tegen betaling.
 
vanaf
EUR 297

Titan Garden

All inclusive
Hotel

Alanya / Titan Garden

Hotel Titan Garden heeft een mooie tuin met leuke wandelpaadjes en zitjes. Kinderen kunnen zich uitleven in de twee zwembaden, kinderbaden en op de glijbanen. Ook biedt het hotel fitness en tegen betaling kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, het Turks bad of genieten van een massage. Ook is er gedurende de hele dag animatie voor zowel kinderen als volwassenen en worden er 's avonds shows opgevoerd.
 
vanaf
EUR 354

Titan Select

8 dagen
Half pension
Hotel

Alanya / Titan Select

Ligging:
Het Titan Select ligt op een afstand van ca. 1 km van het centrum van Konakli. Het zandstrand bevindt zich op ca. 250 m en het centrum van Alanya is gelegen op ca. 12 km.

Faciliteiten:
Het 5-sterren Titan Select bestaat uit 176 kamers en beschikt over een lobby met receptie, restaurant, twee á la carte restaurants, beachbar en een poolbar. Verder is er een verwarmd binnenbad, 2 buitenzwembaden waarvan 1 met glijbanen en een apart kinderbad. Aan het zwembad biedt het hotel een handdoekenservice, parasols en ligbedden (gratis) en kunt u matrasjes tegen betaling krijgen.
 
vanaf
EUR 258

Titan Select Hotel

8 dagen
VL

Konakli / Titan Select Hotel

Ligging Het hotel (niet te verwisselen met Titan Garden) ligt ca. 12 km ten westen van het centrum van Alanya, ca. 110 km van de luchthaven van Antalya en ca. 250 m van het hoteleigen kiezel-/zandstrand (deels rotsachtig).Faciliteiten Hoofdgebouw met 5 verdiepingen, 176 kamers, receptie met lobby en bar, restaurant met buitenterras, poolbar, snack-/strandbar, 2 a la carte restaurants (vanaf mei), tv-ruimte, gameroom, showbühne (in het zusterhotel Titan Garden), enkele kleine winkeltjes, 1 zwembad, kinderbad, ligstoelen en parasols bij het zwembad en op het strand gratis, matrassen tegen betaling. Kinderen:, kinderbad, miniclub 4-12 jaar (bepaalde uren).
 
vanaf
EUR 245