Turkije / Kundu


IC Hotels Green Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kundu / IC Hotels Green Palace

Ligging:
IC Hotels Green Palace ligt direct aan het privé-strand van Kundu. Het centrum van Antalya ligt op ca. 25 kilometer afstand en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten:
Het luxe 5-sterren resort IC Hotels Green Palace bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen met maximaal 6 verdiepingen en totaal 429 kamers. In het hoofdgebouw treft u de receptie, de liften en een sfeervolle lounge met zitjes. IC Hotels Green Palace beschikt over diverse eetgelegenheden waaronder 6 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, Mexicaans, Chinees, Japans en vis, een aantal tegen betaling, in de winter 2 à-la-carterestaurants).
 
vanaf
EUR 405

Mardan Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kundu / Mardan Palace

Ligging:
Mardan Palace ligt in de wijk Kundu, direct aan de Middellandse Zee en op ca. 25 kilometer van Antalya. Ook is het hotel direct aan het strand gelegen.

Faciliteiten:
Mardan Palace beschikt over 546 prachtige luxe kamers suites en zijn ondergebracht in een gebouw bestaande uit 3 vleugels die ieder een eigen sfeer uitstralen; European Wing, Anatolian Wing en Dolmabahçe Wing. Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).
Er zijn in totaal 8 à-la-carterestaurants (Japans, Mediterraans, vis, Turks, Azerbeidzjaans, Thais, Russisch en Frans). Eenmaal per verblijf kunt u gratis dineren in het Russisch of Franse à-la-carterestaurant (reservering verplicht).
 
vanaf
EUR 1025

Venezia Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kundu / Venezia Palace

Ligging:
Venezia Palace ligt direct aan het strand en op ongeveer 20 kilometer centrum van Antalya. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Venezia Palace telt 540 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw treft u de prachtige lobby met zitjes, de receptie en liften.
In het buffetrestaurant kunt u terecht voor al uw maaltijden. Tevens zijn er diverse à-la-carterestaurants waar u heerlijk kunt dineren (vooraf reserveren). Bij de diverse bars kunt u terecht voor een drankje of een snack.
 
vanaf
EUR 585

WOW Kremlin Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Antalya / WOW Kremlin Palace

Ligging:
WOW Kremlin Palace ligt direct aan het privé-strand (onderdeel van Kundu Beach). De afstand tot het centrum van Antalya bedraagt 17 kilometer. De luchthaven Antalya ligt op 20 kilometer.

Faciliteiten:
WOW Kremlin Palace heeft 874 kamers ondergebracht in drie bijgebouwen (met lift). Er is een binnen- en buitenrestaurant en maar liefst 6 à la carte restaurants (met reservering en tegen meerprijs). In de prachtig aangelegde tuin liggen her en der buitenzwembaden met aparte kinderbaden en waterglijbanen. Ligbedden, matrassen, parasols en de handdoekenservice zijn zowel bij het zwembad als het strand gratis.
 
vanaf
EUR 349

WOW Topkapi Palace

8 dagen
All inclusive
Hotel

Antalya / WOW Topkapi Palace

Ligging:
WOW Topkapi Palace beschikt over een ca. 200 m lang privé zandstrand op het strand van Kundu. Het centrum van Antalya bevindt zich op ca. 17 km. De afstand naar het vliegveld Antalya bedraagt ca. 20 km.

Faciliteiten:
Het uitgebreide complex biedt alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen en nog veel meer! In totaal 908 kamers verdeeld over diverse bijgebouwen. Alle gebouwen zijn voorzien van een lift. Een grote lobby met receptie met gratis wifi in de lobby, diverse bars, meerdere restaurants waaronder 7 à la carte restaurants (Turks, vis, Italiaans, Japans, Mexicaans, Internationaal en BBQ) zijn aanwezig.
 
vanaf
EUR 349