Turkije / Okurcalar


Club Aqua Plaza

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Club Aqua Plaza in Okurcalar is direct gelegen aan het zandstrand (lichte kiezels) en tussen Manavgat en Alanya. Het centrum van Alanya bevindt zich op ca. 30 km. De dolmus stopt voor de deur (op vaste tijden).

Faciliteiten:
Club Aqua Plaza beschikt over 133 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 3 liften. Er is een receptie met lobby. In de prachtige tuin vindt u 2 zwembaden (1 met apart kinderbad en 1 met 2 glijbanen) omringd door een zonneterras en parasols (matrasjes tegen betaling). Badhanddoekenservice (tegen betaling). U kunt uw dorst lessen in de lobby bar, pool- en snackbar of de Aqua poolbar. Er is tevens een disco (23.00-02.
 
vanaf
EUR 409

Delphin Deluxe

8 dagen
UI
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Delphin Deluxe ligt direct aan het kiezel/zandstrand van Okurcalar. De afstand naar het historische Side en naar Alanya is ongeveer 32 km. De gratis shuttle service brengt u naar Alanya, Manavgat en Side.

Faciliteiten:
Delphin Deluxe beschikt over 416 kamers ondergebracht in 1 gebouw met 5 verdiepingen, een receptie met lobby, liften. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant en u kunt ook in een van de 7 à la carte restaurants dineren. Het hotel telt maar liefst 17 bars, zoals een lobbybar, poolbar, discobar en kunt u verse sapjes nuttigen in de vitaminebar.
 
vanaf
EUR 532

Galeri Resort

8 dagen
UI
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Galeri Resort ligt direct aan het strand van Okurcalar. Het centrum van Alanya ligt op 35 kilometer en het centrum van Side op 30 kilometer.

Faciliteiten:
Het resort bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met in totaal 289 kamers. In de lobby treft u de receptie en de lobby bar. Voor uw maaltijden en drankjes zijn er diverse outlets aanwezig, waaronder het buffetrestaurant, snackbar, poolbar en discobar. Er zijn 3 a la carte restaurant, deze zijn met reservering en 1x per week. Het resort heeft een zwembad met apart kinderbad en een zwembad met 3 glijbanen. Bij het zwembad en op het strand zijn de ligbedjes en parasols gratis, een handdoek kost €1.
 
vanaf
EUR 399

Granada Luxury Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Alanya / Granada Luxury Resort

Ligging:
Granada Luxury Resort & Spa is gelegen in het knusse plaatsje Okurcalar en direct aan een privéstrand en een pier. Het centrum van Alanya ligt op ca. 30 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Het hoofdgebouw van Granada Luxury Resort bestaat uit 10 verdiepingen met in totaal 598 kamers. In het hoofdgebouw treft u de lobby met receptie en een bar met zitjes. Er zijn verschillende restaurants, waaronder een buffetrestaurant en 8 á la carte restaurants (waaronder Japans, Italiaans en Vis). Voor drankjes kunt u naar een van de diverse bars.
 
vanaf
EUR 349

Gypsophila Holiday Village

All inclusive
Hotel

Alanya / Gypsophila Holiday Village

Hotel Gypsophila Holiday Village is een groot opgezet hotel en is opgebouwd uit 47 kleine gebouwen met in totaal ruim 400 kamers. Mede door de verschillende zwembaden, de waterglijbanen, de miniclub, speeltuin en de vele leuke activiteiten, is dit hotel bij uitstek geschikt voor families met kinderen. Er zijn zoveel activiteiten mogelijk dat u hier de gehele dag mee zou kunnen vullen. Daarnaast ligt het strand aan uw voeten en zullen de kinderen zich absoluut vermaken op de reuzenwaterglijbanen. De all inclusive formule zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Per verblijf kunt u eenmaal het smaakvolle visrestaurant proberen.
 
vanaf
EUR 474

Justiniano Club Park Conti

8 dagen
All inclusive
Hotel

Okurcalar / Justiniano Club Park Conti

Ligging:
Justiniano Club Park Conti ligt direct aan het strand van Okurcalar en op loopafstand vindt u een aantal winkels en het openbaar vervoer. Het gezellige centrum van Alanya ligt op ongeveer 35 kilometer. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice aan naar Alanya (6 keer per week).

Faciliteiten:
Justiniano Club Park Conti telt 660 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 4 verdiepingen, diverse bungalows met 3 verdiepingen en een annexgebouw (genaamd Moonlight) met 5 verdiepingen. In het hoofdgebouw treft u een lobby met zitjes en de receptie. Er zijn liften aanwezig.
 
vanaf
EUR 462

Justiniano Deluxe Resort

8 dagen
All inclusive
Hotel

Okurcalar / Justiniano Deluxe Resort

Ligging:
Justiniano Deluxe Resort ligt direct aan het strand van Okurcalar en op loopafstand vindt u een aantal winkels en het openbaar vervoer. Het gezellige centrum van Alanya ligt op ongeveer 35 kilometer. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice aan naar Alanya (6 keer per week).

Faciliteiten:
Justiniano Deluxe Resort telt 215 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 7 verdiepingen en een annexgebouw (genaamd Theodora) met 6 verdiepingen. In het hoofdgebouw treft u de receptie en een lobby met zitjes. Er zijn liften aanwezig.
In het buffetrestaurant kunt u elke dag terecht voor een heerlijke maaltijd.
 
vanaf
EUR 466

Mukarnas Resort

8 dagen
UI
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Mukarnas Resort ligt direct aan het strand en zee. Het dorpje Okurcalar ligt op 1 km, Alanya ligt op 30km.

Faciliteiten:
Mukarnas Resort bestaat uit een hoofdgebouw met 7 verdiepingen en 425 kamers. Er zijn verschillende restaurants en bars, waaronder een buffetrestaurant, 4 a la carte restaurants (Turks, Chinees, Italiaans, vis; met reservering) en 7 bars. In de tuin liggen 3 zwembaden, een hoofdbad, een kinderbad en een bad met 4 glijbanen werkzaam op vaste tijden. Op het strand en rondom het zwembad staan de bedjes en parasols voor u klaar, evenals de handdoekenservice. Verder treft u in Mukarnas winkeltjes, wasserette, dokterspost, game room met o.a.
 
vanaf
EUR 457

Stella Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Okurcalar / Stella Beach

Ligging:
Stella Beach ligt direct aan het strand en op ongeveer 1,5 km van het centrum van Karaburun. Het centrum van Alanya ligt op ca. 35 km en het centrum van Side op ongeveer 25 km. Het openbaar vervoer treft u voor het hotel aan.

Faciliteiten:
Stella Beach telt 247 kamers verdeeld over 1 gebouw met 5 verdiepingen. In de ruime en gezellige lobby met zitjes vindt u de receptie en 2 liften.
U kunt genieten van heerlijke gerechten in het buffetrestaurant en in de 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en 1 maal per verblijf gratis). Bij de 4 bars kunt u terecht voor een drankje en kunt een dansje wagen in de disco.
 
vanaf
EUR 416