Turkije / Pamucak


Labranda Ephesus Princess

8 dagen
All inclusive
Hotel

Pamucak / Labranda Ephesus Princess

Ligging:
Tegen een steile heuvel aangebouwd en ligt direct aan het strand, dat bereikbaar is via een lange trap. Kusadasi stad ligt op ca. 8 km afstand van het hotel. Er is een regelmatige shuttle service naar het strand en de bungalows. Het openbaar vervoer rijdt tot aan de poort van het hotel.

Faciliteiten:
Labranda Ephesus Princess (ex Ephesus Princess) beschikt over 352 kamers die zijn onderverdeeld in clubkamers, die zich in de tuinen bevinden en kamers in het hoofdgebouw. De receptie en lobby met 3 panoramaliften bevinden zich in het hoofdgebouw. In de lobby is ook een lounge met zitjes en een televisiehoek.
 
vanaf
EUR 481

Palm Wings Ephesus

8 dagen
All inclusive
Hotel

Pamucak / Palm Wings Ephesus

Ligging:
Het schitterende Palm Wings Ephesus heeft zijn naam te danken aan het mooie Ephesus Antique zandstrand, dat direct aan het hotel ligt. Ca. 7 km van het hotel treft u het bruisende centrum van Kusadasi.

Faciliteiten:
Het hoofdgebouw telt samen met de bijgebouwen maar liefst 434 kamers. Ook vindt u in het hotel 3 liften, een receptie, een vernieuwde lobby, lobby bar, minimarkt, winkeltjes, draadloos internet (gratis), tv-kamer, kapper en dokterservice (tegen betaling). Het buffetrestaurant beschikt over een terras en voor de afwisseling gaat u naar de 4 vernieuwde à-la-carterestaurants (Mexicaans, vis, Italiaans en Turks), snackbar en diverse bars.
 
vanaf
EUR 434

Richmond Ephesus

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kusadasi / Hotel

Ligging:
Gelegen aan het lange zandstrand van Pamucak en op een afstand van 12 km van het centrum van Kusadasi. Het openbaar vervoer treft u voor het complex aan.

Faciliteiten:
Richmond Ephesus beschikt over 264 kamers in een hoofdgebouw met 6 verdiepingen, 3 liften en diverse bijgebouwen, receptie en lobby met diverse zitjes, binnen- en buitenrestaurant en diverse bars. Er zijn 3 a la carte restaurants waar u tijdens uw verblijf tegen betaling kunt dineren. Het buitenzwembad met apart kinderzwembadje, is omringd door een prachtig zonneterras met ligbedjes en parasols. Ook is er een apart zwembad met 3 glijbanen.
 
vanaf
EUR 439