Turkije / Rondreizen turkije


Fly & Drive Turkije

8 dagen
VB
Rondreis

Rondreizen Turkije / Fly & Drive Turkije

Inclusief: Heenvlucht naar Antalya, terugvlucht vanaf Izmir 7 nachten in verschillende accommodaties. Ter plaatse verneemt u welke accommodaties Verblijf op basis van logies en ontbijt Autohuur inclusief verzekering Vrij parkeren bij de accommodaties Exclusief: Lunch en diner Fooien, entreegelden en facultatieve excursies Benzine Dag tot dag programma Dag 1 Antalya: Vandaag komt u aan op de luchthaven van Antalya, waar uw huurauto voor u klaarstaat. Op uw eerste dag kunt u de oude stad Perge bezoeken waar prachtige beeldhouwwerken zijn opgegraven. Rijd vervolgens verder naar de antieke stad Aspendos, waar u het best bewaarde Romeinse theater uit de oudheid vindt.
 
vanaf
EUR 504

Gratis Cappadocië & Miracle Resort

15 dagen
Zie beschrijving
Rondreis

Rondreizen Turkije / Gratis Cappadocië & Miracle Resort

Inclusief: Retourvlucht van/naar Antalya. Transfers van en naar luchthaven. 8-daagse rondreis. Vervoer in een comfortabele bus met airco. Begeleiding door een professionele Nederlandssprekende gids. Alle overnachtingen tijdens de rondreis. Verzorging op basis van halfpension tijdens de rondreis. 8-daags verblijf in Miracle Resort 5* op basis van All Inclusive. Exclusief: Excursiepakket t.w.v. € 169, - p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: Vervoer tijdens de excursies alle entreegelden bij alle bezienswaardigheden. lunches. fooien voor de belboys (in restaurants/hotels). Verder niet inbegrepen: Alle drankjes bij uw ontbijt/lunch/diner.
 
vanaf
EUR 409

Gratis Cappadocië & Titan Select

15 dagen
Zie beschrijving
Rondreis

Rondreizen Turkije / Gratis Cappadocië & Titan Select

Inclusief: Retourvlucht van/naar Antalya. Transfers van en naar luchthaven. 8-daagse rondreis. Vervoer in een comfortabele bus met airco. Begeleiding door een professionele Nederlandssprekende gids. Alle overnachtingen tijdens de rondreis. Verzorging op basis van halfpension tijdens de rondreis. 8-daags verblijf in Titan Select 5* op basis van All Inclusive. Exclusief: Excursiepakket t.w.v. € 169, - p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: Vervoer tijdens de excursies alle entreegelden bij alle bezienswaardigheden. lunches. fooien voor de belboys (in restaurants/hotels). Verder niet inbegrepen: Alle drankjes bij uw ontbijt/lunch/diner.
 
vanaf
EUR 299

Rondreis Cappadocië

8 dagen
Zie beschrijving
Rondreis

Rondreizen Turkije / Rondreis Cappadocië

Inclusief: Retourvlucht van en naar Antalya Transfers van en naar luchthaven Antalya Vervoer tijdens de rondreis in een comfortabele bus Alle overnachtingen tijdens de rondreis Verzorging op basis van Halfpension Exclusief: Het excursiepakket t.w.v. € 169,- p.p. (optioneel en te voldoen bij aankomst). Dit pakket is inclusief: Alle entreegelden, lunches en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels) Vervoer tijdens de excursies Professionele Nederlandssprekende gids Verder niet inbegrepen: Alle drankjes Lunches, tenzij u het excursiepakket boekt Persoonlijke uitgaven Extra informatie: Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen.
 
vanaf
EUR 109

Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara

15 dagen
Logies en onbijt
Hotel

Rondreizen Turkije / Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara

Inclusief: Retourvlucht van/naar Antalya Transfers van en naar luchthaven Antalya 8-daagse rondreis Vervoer in een comfortabele bus met airco Alle overnachtingen tijdens de rondreis Verzorging op basis van logies & ontbijt tijdens de rondreis 8-daags verblijf in Grand Park Lara 4,5* op basis van logies en ontbijt Exclusief: Excursiepakket t.w.v. € 129, - p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst).
 
vanaf
EUR 109

Rondreis West Kust

8 dagen
Zie beschrijving
Rondreis

Rondreizen Turkije / Rondreis West Kust

Unieke 8-daagse culturele rondreis West-Turkije Rondreis is inclusief: Retourvlucht naar Antalya. Bustransfers van en naar luchthaven. Vervoer tijdens de rondreis in een comfortabele bus. Alle overnachtingen. Verzorging op basis van logies & ontbijt. Begeleiding door een deskundige Nederlandssprekende gids. Rondreis is exclusief: Het cultuur- en dinerpakket t.w.v. € 139, - p.p. (optioneel en te voldoen bij aankomst). Dit pakket is inclusief: 6 heerlijke diners. fooien voor de bellboys en restaurants. alle entreegelden bij alle bezienswaardigheden. U hoeft dus niet iedere avond op zoek te gaan naar een restaurant en niet in de rij te staan voor uw entreekaarten.
 
vanaf
EUR 259

Rondreis Westkust & Grand Park Lara

15 dagen
Logies en onbijt
Hotel

Rondreizen Turkije / Rondreis Westkust & Grand Park Lara

Inclusief: Retourvlucht van en naar Antalya Transfers van en naar luchthaven Antalya 8-daagse rondreis Vervoer tijdens de rondreis in een comfortabele bus Alle overnachtingen tijdens de rondreis Verzorging op basis van logies en ontbijt tijdens de rondreis 8-daags verblijf in Grand Park Lara 4,5* op basis van logies en ontbijt Exclusief: Het cultuur- en dinerpakket t.w.v. € 129,- p.p. (optioneel en te voldoen bij aankomst).
 
vanaf
EUR 159

Rondreis Westkust, Cultuur & Shopping

8 dagen
VB
Rondreis

Rondreizen Turkije / Rondreis Westkust, Cultuur & Shopping

Rondreis is inclusief: Retourvlucht naar Bodrum Comfortabele bus met airco Vervoer tijdens de rondreis Alle overnachtingen in 3* hotels Verzorging op basis van Halfpension Professionele Nederlands sprekende gids Rondreis is exclusief: Excursiepakket t.w.v. € 139 p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: alle entree & service gelden, alle lunches, fooien voor de belboys (in restaurants/hotels). Alle drankjes bij ontbijt/lunch/diner zijn niet begrepen Extra informatie: Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast.
 
vanaf
EUR 189

Rondreis Zon & Cultuur

8 dagen
Volgens beschrijving
Rondreis

Diversen / Rondreis

Rondreis is inclusief: Chartervlucht naar Antalya. Bustransfers van luchthaven en naar luchthaven. Vervoer tijdens de rondreis. Overnachtingen. Verzorging op basis van halfpension. Begeleiding door een deskundige reisleiding. Rondreis is exclusief: Prijzen zijn excl entree, lunch en reisleidingservice van €99,- per persoon (optioneel) ter plaatse te betalen. Extra informatie: Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Deze rondreis is niet geschikt voor Kinderen. Het minimum aantal deelnemers: 30, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek.
 
vanaf
EUR 199