Turkije / Sorgun


Blue Waters Club

8 dagen
All inclusive
Hotel

Sorgun / Blue Waters Club

Ligging:
Club Blue Waters ligt in de bosrijke omgeving van Sorgun. Het centrum van Side ligt op 5 kilometer en is makkelijk te bereiken met de dolmus. Het hotel ligt direct aan een privé strand.

Faciliteiten:
Het populaire Club Blue Waters beschikt over voldoende faciliteiten om uw vakantie te laten slagen. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met liften en een clubgedeelte zonder liften. In totaal zijn er 674 kamers.
Blue Waters beschikt over 2 buffetrestaurants, 2 à-la-carterestaurants (Turks en Oostenrijks), 1 snackbar en 5 bars.
Er zijn 5 zwembaden, waaronder 2 kinderzwembaden en een zwembad met glijbanen.
 
vanaf
EUR 561

Sueno Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Side / Sueno Beach

Ligging:
Sueno Beach Side is direct aan het zandstrand gelegen en slechts op ca. 1 km afstand van het historische en gezellige Side. Manavgat is gelegen op een afstand van ca. 5 km. Openbaar vervoer treft u voor de deur.

Faciliteiten:
Sueno Beach Side beschikt over 760 hotelkamers verdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen in villastijl, omgeven door een prachtige tuin. Sueno Beach Side biedt u een lounge met receptie en lobby bar en liften (in het hoofdgebouw). Het hotel beschikt over een binnen- en buitenrestaurant, 8 à la carte restaurants (vooraf reserveren) en vele bars waar u drankjes kunt halen.
 
vanaf
EUR 349

Turquoise Resort

8 dagen
UI
Hotel

Side / Hotel

Ligging:
Turquoise Resort ligt aan het strand van Sorgun. Het gezellige centrum van Side ligt op 3.5 km en het centrum van Manavgat op 4.5 km. Beide zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmus of een taxi.

Faciliteiten:
Turquoise Resort beschikt over 479 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en het villa gedeelte. Bij binnenkomst treft u de receptie met lounge, lobbybar met zitjes en liften. In het buffetrestaurant met terras kunt u ontbijten, lunchen en dineren.
 
vanaf
EUR 516

Voyage Sorgun

UI
Hotel

Side / Voyage Sorgun

Dit moderne en kindvriendelijke hotel ligt direct aan het strand verscholen tussen de naaldbomen. Hotel Voyage Sorgun bestaat uit een hoofdgebouw verdeelt over twee blokken en een bungalow-gedeelte verdeelt over wel 65 gebouwen in de tuin. Het complex biedt u een luxe ultra all inclusive programma waarin u werkelijke niets te kort kunt komen.
 
vanaf
EUR 519