Turkije / Tekirova


Amara Dolce Vita

8 dagen
All inclusive
Hotel

Kemer / Amara Dolce Vita

Ligging:
Amara Dolce Vita Luxury ligt in het centrum van Tekirova en direct aan het (kiezel)strand. Kemer ligt op circa 18 kilometer.

Faciliteiten:
Amara Dolce Vita Luxury bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen in de tuin met in totaal 700 kamers. Voor uw maaltijden heeft u volop keuze uit de verschillende restaurants, 3 buffetrestaurants, 8 a la carte restaurants en een snackbar (in het winterseizoen zijn niet alle restaurants geopend). Drankjes zijn verkrijgbaar bij de verschillende bars.
 
vanaf
EUR 429

Euphoria Tekirova

8 dagen
All inclusive
Hotel

Tekirova / Euphoria Tekirova

Ligging:
Euphoria Tekirova ligt direct aan het (kiezel) strand. Het centrum van Tekirova ligt op ca. 2 kilometer en het centrum van Kemer ligt op ca. 18 kilometer. Het openbaar vervoer stopt vlakbij het hotel.

Faciliteiten:
Hotel Euphoria Tekirova is een ruim opgezet complex en beschikt over 525 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. In het hoofdgebouw vindt u de receptie met lobby en zitjes en gratis wifi. In de tuin vindt u 2 zwembaden, waarvan 1 met 3 glijbanen (op vaste tijden) en een apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand kunt u gratis gebruikmaken van de ligstoelen, parasols en handdoeken.
 
vanaf
EUR 451

Marti Myra

UI
Hotel

Kemer / Marti Myra

Hotel Marti Myra is een zeer ruim opgezet resort met een directe ligging aan het zandstrand. Dit prachtige vijfsterren hotel wordt omringd door een groene oase met mooie bloemen en planten, u kijkt uw ogen uit. Aan het strand en bij het zwembad zijn voldoende ligbedden aanwezig zodat u zelfs in het drukke seizoen altijd verzekerd bent van een plekje. Het strand is erkend als een schoon, verzorgd en onderhouden strand wat is aangegeven met de blauwe vlag. Dit resort is uitermate geschikt voor families met kinderen. Er is een leuke miniclub maar ook zijn er meer dan genoeg faciliteiten voor tieners.
 
vanaf
EUR 549

Pirates Beach Hotel

8 dagen
All inclusive
1e Klas Vakantiedorp

Tekirova / Pirates Beach Hotel

Ligging:
Pirates Beach Hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 800 meter van het centrum van Tekirova. Het centrum van Kemer ligt op circa 18 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Pirates Beach Hotel telt 268 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw treft de receptie. Er zijn geen liften aanwezig.
Voor uw maaltijden heeft u keuze uit het buffetrestaurant en 4 à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de lobby bar en de discotheek.
In de tuin vindt u 3 zwembaden, waarvan één met een glijbaan en een adventure zwembad, en een apart kinderbad.
 
vanaf
EUR 429

Rixos Premium Tekirova

8 dagen
All inclusive
Hotel

Tekirova / Rixos Premium Tekirova

Ligging:
Hotel Rixos Premium Tekirova ligt aan het privé strand, op korte afstand van het centrum van Tekirova, dat op ca. 10 wandelminuten afstand ligt en het centrum van Kemer ligt op ca. 17 km afstand.

Faciliteiten:
Het Rixos Premium Tekirova hotel telt 770 kamers, verdeeld over twee hoofdgebouwen en meerdere villa?s in de tuin. Bij binnenkomst vindt u er een receptie, lounge en 6 liften.
Overheerlijke maaltijden vindt u in het buffetrestaurant met binnen- en buitengedeelte, of in één van de 6 à-la-carterestaurants (Oosters, Turks, Italiaans gratis, Zuid-Amerikaans, internationaal en vis tegen betaling, reservering verplicht).
 
vanaf
EUR 593