Turkije / Titreyengol


Diamond Premium Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Diamond Premium Hotel

Ligging:
Diamond Premium Hotel ligt op ongeveer 250 meter van het strand van Titreyengol (te bereiken via een voetgangerstunnel) en op circa 7 km van het oude centrum van Side. Het centrum van Manavgat ligt op ongeveer 5 km.

Faciliteiten:
Diamond Premium Hotel telt 360 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen. In de prachtige lobby met zitjes vindt u de receptie en 5 liften.

De maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant en u kunt dineren in 2 à-la-carterestaurants Turks en Italiaans, vooraf reserveren). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de lobby bar en de disco bar.
 
vanaf
EUR 430

Grand Prestige

8 dagen
VL

Dalyan / Grand Prestige

Ligging Nabij het centrum van Dalyan waar u tal van winkels, bars, restaurants en een supermarkt voor al uw dagelijkse benodigdheden vindt. Het haventje van Dalyan ligt op slechts 50 m en vanuit hier vertrekken regelmatig boten richting het strand. U vindt een bushalte op ca. 100 m.Faciliteiten Grand Prestige beschikt over 10 appartementen en heeft een receptie en een bar. In de tuin ligt het zwembad en het kinderbad omringd door ligbedden, matrasjes en parasols. Uw appartement De 2-kamerappartementen beschikken over een woon-/slaapgedeelte met eettafel en volledig uitgeruste kitchenette met koelkastje, slaapkamer, airconditioning, kluisje (tegen betaling) en een balkon.
 
vanaf
EUR 275

Lake & River Side Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Lake & River Side Hotel

Ligging:
Lake & River Side Hotel ligt op ongeveer 750 meter van het strand en op circa 7 kilometer van het gezellige centrum van Side. Het centrum van Manavgat ligt op ongeveer 5 kilometer. Het hotel biedt een shuttleservice aan naar het strand en het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Lake & River Side Hotel telt 418 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw met 6 verdiepingen. In het hoofdgebouw treft u een lobby met zitjes en de receptie. Er zijn liften aanwezig.
In het buffetrestaurant worden heerlijke Turkse en internationale gerechten geserveerd.
 
vanaf
EUR 429

Linda Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Side / Linda Hotel

Ligging:
Gelegen op een afstand van ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en op een afstand van ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer treft u voor het complex aan. Van 01/05 tot 31/10 biedt het hotel een shuttle service aan naar het strand.

Faciliteiten:
Linda is omgeven door een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 230 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer. Eten kunt u in het buffetrestaurant. Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
 
vanaf
EUR 299

Maritim Saray Regency Resort & Spa

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Maritim Saray Regency Resort & Spa

Ligging:
Maritim Saray Regency Resort & Spa is rustig gelegen, maar met een dolmus (minibus) of taxi kunt u de gezellige drukte opzoeken in het centrum van Side of het gezellige Manavgat (bekend van de beroemde watervallen. Beide stadjes liggen op circa 5 km afstand. Het hotel ligt op ongeveer 250 m van het strand.

Faciliteiten:
Maritim Saray Regency Resort & Spa beschikt over 391 kamers, verdeeld over Saray (het hoofdgedeelte) en Garden (het bijgedeelte), met totaal 5 liften.
 
vanaf
EUR 463

Maya Golf Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Maya Golf Hotel

Ligging:
Maya Golf Hotel is gelegen in Titreyengol en op ongeveer 500 meter van het strand. Het oude centrum van Side ligt op circa 5 kilometer en het centrum van Manavgat op ongeveer 7 kilometer. Het openbaar vervoer vindt u op loopafstand.

Faciliteiten:
Maya Golf Hotel telt 180 kamers verdeeld over meerdere gebouwen met maximaal 4 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie en lift.
In het hoofdrestaurant worden heerlijke gerechten in buffetvorm geserveerd. U kunt ook dineren in het à-la-carterestaurant (geopend van 20-05 t/m 30-09, vooraf reserveren). Voor een verkoelend drankje en een lekkere snack kunt u terecht bij de diverse bars.
 
vanaf
EUR 408

Nashira Resort Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Nashira Resort Hotel

Ligging:
Nashira Resort Hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Titreyengöl. Het centrum van Manavgat ligt op circa 5 kilometer en het oude centrum van Side op ongeveer 10 kilometer. Op loopafstand vindt u het openbaar vervoer.

Faciliteiten:
Nashira Resort Hotel telt 493 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen. In de prachtige lobby met zitjes vindt u de receptie en liften.
In het buffetrestaurant kunt u terecht voor al uw maaltijden en in één van de 4 à-la-carterestaurants kunt u heerlijk dineren (vooraf reserveren en tegen betaling).
 
vanaf
EUR 545

Port River Hotel

8 dagen
All inclusive
Hotel

Titreyengol / Port River Hotel

Ligging:
Port River Hotel ligt op ongeveer 250 meter van het strand en op circa 7 kilometer van het oude centrum van Side. Het centrum van Manavgat ligt op ongeveer 5 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand.

Faciliteiten:
Port River Hotel telt 250 kamers verdeeld over één gebouw met maximaal 6 verdiepingen. In de sfeervolle lobby met zitjes vindt u de receptie die 24 uur per dag voor u klaar staat en liften.
In het buffetrestaurant met buitenterras kunt u terecht voor uw maaltijden. Daarnaast kunt u terecht voor een heerlijke diner in 1 van de 2 a-la-carterestaurants (Italiaans of Turks, vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 370