Turkije / Torba


Club Blue Dreams

8 dagen
All inclusive
Hotel

Torba / Club Blue Dreams

Ligging:
Club Blue Dreams ligt direct aan het kiezelstrand in Torba en op ca. 10 kilometer afstand van het centrum van Bodrum. Het openbaar vervoer stopt direct voor het hotel.

Faciliteiten:
Het fraaie complex Blue Dreams waaiert uit over 70 ha. Tegen een heuvel gebouwd en omgeven door een prachtige tuin. De 289 kamers zijn ondergebracht in een diverse gebouwen van maximaal 3 verdiepingen. In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie en lobby. Tevens beschikt het hotel over een TV kamer, binnen- en buitenrestaurant, 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, Chinees, vis en kebab, tegen betaling, reserveren noodzakelijk en beschikbaar van 15/05 t/m 20/09).
 
vanaf
EUR 470

Club Izer Beach

All inclusive
Hotel

Torba / Club Izer Beach

Een comfortabel verblijf met een relaxte sfeer, dat vindt u in Hotel Club Izer Beach. Dit viersterren hotel ligt in Torba op circa 7 kilometer afstand van Bodrum en aan het strand. Daarnaast worden u vele faciliteiten aangeboden en verblijft u in stijlvol ingerichte kamers. Het vriendelijke personeel, het lekkere eten en het leuke animatieteam maken uw vakantie compleet. Ook de kinderen hebben hier de tijd van hun leven samen met vele vakantievriendjes. In het zwembad, bij de miniclub of op de waterglijbanen, ze zullen overal te vinden zijn! Even een momentje voor uzelf? Laat u verwennen in de gratis hamam of sauna. Een vakantie waar jong en oud zich prima zal vermaken!
 
vanaf
EUR 419

Club Voyage Torba

UI
Hotel

Torba / Club Voyage Torba

Hotel Club Voyage Torba is een groot opgezet vakantiedorp met veel faciliteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende gebouwtjes verspreid over de tuin. Het zwembad heeft verschillende waterglijbanen, waar de kinderen zich hele dagen kunnen vermaken. Leuke animatie, een groot zwembad, een mooi zandstrand en goed eten zorgen voor een geslaagde vakantie in dit complex.
 
vanaf
EUR 509

Izer Hotel & Beach Club

8 dagen
All inclusive
Hotel

Torba / Izer Hotel & Beach Club

Ligging:
Izer Hotel & Beach Club ligt direct aan het privéstrand en is gelegen aan de rand van het centrum van Torba. Het levendige en gezellige centrum van Bodrum ligt op ongeveer 7 kilometer.

Faciliteiten:
Izer Hotel & Beach Club telt 191 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en bijgebouwen. In het hoofdgebouw treft u een lobby met zitjes en een receptie. Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant en het Turks à-la-carterestaurant (vooraf reserveren, geopend van juni t/m september). Drankjes zijn te verkrijgen bij 3 bars. In de tuin vindt diverse zwembaden, waaronder één met glijbanen, en 2 kinderbaden.
 
vanaf
EUR 486

Kervansaray

All inclusive
Hotel

Torba / Kervansaray

Hotel Kervansaray is één van de meest luxe hotels uit ons aanbod in de Bodrum regio. Bent u op zoek naar een schitterende, moderne en luxe accommodatie met ontelbaar veel faciliteiten en een fantastische uitstraling dan is dit de juiste keuze. Het hotel is een dorp op zich met een hoofdgebouw en diverse laagbouwhuisjes die trapsgewijs tegen de heuvel zijn gebouwd. Fijne vakantie!
 
vanaf
EUR 419

Samara

8 dagen
All inclusive
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Hotel Samara ligt direct aan het privé-strand van het hotel in de baai van Torba. Het levendige centrum van Bodrum bevindt zich op ca. 8 km en is gemakkelijk per minibus (dolmus) of taxi te bereiken.

Faciliteiten:
Hotel Samara beschikt over 291 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een aantal bijgebouwen, alle maximaal 3 verdiepingen hoog. Er zijn 2 liften, een lobby met receptie en bar. In het hoofdrestaurant worden ontbijt, lunch en diner in buffetvorm geserveerd. Tijdens uw verblijf kunt u een keer dineren in het à la carte restaurant (geopend 15 mei-15 oktober, met reservering). Bij de diverse bars en in de discotheek worden de drankjes uitgeschonken.
 
vanaf
EUR 469

Thor Luxury Hotel & Spa

8 dagen
All inclusive
Hotel

Torba / Thor Luxury Hotel & Spa

Ligging:
Thor Luxury Hotel & Spa ligt direct aan het strand en op ongeveer 2 kilometer van Torba. Het gezellige centrum van Bodrum ligt op circa 6 kilometer.

Faciliteiten:
Thor Luxury Hotel & Spa is een Only Adult hotel, de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het hotel beschikt over 183 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. De receptie vindt u in het hoofdgebouw. Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant en in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars, waaronder de beachbar en de nachtclub.
 
vanaf
EUR 935

Vogue Bodrum

8 dagen
UI
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Vogue Bodrum heeft een 500 m lang strand (deels zand, deels kiezels) met 2 pieren. Het hotel ligt op circa 8 km van Bodrum, 50 km van Milas en 27 km van de luchthaven.

Faciliteiten:
Vogue Bodrum telt 393 kamers en 45villa?s ondergebracht in het hoofdgebouw en de laagbouwpaviljoens. U treft in Vogue Bodrum een receptie, lobby met bar, buffetrestaurant, 5 extravagant ingerichte à la carte restaurants (Libanees, Mexicaans, Chinees, Turks en vis; tegen betaling, reserveren noodzakelijk), 9 bars en een bibliotheek. In het prachtig aangelegde hotelpark liggen diverse zwembaden, waaronder een apart kinderbad en een aquapark met 17 glijbanen.
 
vanaf
EUR 601

Voyage Torba

8 dagen
UI
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Voyage Torba is direct aan het privéstrand gelegen, in een groene heuvelachtige omgeving. Het centrum van Torba is gelegen op ca. 1 km en het bruisende centrum van Bodrum is gelegen op ca. 6 km. De afstand tot de luchthaven van Bodrum bedraagt ca. 30 km.

Faciliteiten:
Het gehele Voyage Torba complex omvat 52.000 m2. De receptie (24-uurs) bevindt zich in het hoofdgebouw. De 492 kamers zijn verdeeld over verschillende bungalows. Voyage Torba heeft diverse snack/bars, een buffetrestaurant en wel 7 à la carte restaurants (Grieks, Mexicaans, Turks, Italiaans, Chinees, vis en Japans Teppenyaki, vooraf reserveren).
 
vanaf
EUR 516