Turkije / Tosmur


Grand Kaptan

8 dagen
Half pension
Hotel

Alanya / Hotel

Ligging:
Hotel Grand Kaptan ligt direct aan het strand (bereikbaar via een tunnel) en op 4 km van Alanya. Verschillende keren per dag brengt de shuttlebus u gratis van en naar het centrum van Alanya.

Faciliteiten:
Hotel Grand Kaptan bestaat uit 272 kamers verdeeld over een hoofdgebouw. In totaal zijn er 6 verdiepingen en 5 liften. Receptie met een gezellige lobby met gratis wireless internet en een uitstekend restaurant met terras, snackbars en 2 a la carte restaurants (vis en Italiaans). Voor uw drankjes kunt u zich wenden tot een van de diverse bars. In de tuin van Grand Kaptan liggen 2 buitenzwembaden, een kinderbadje en een zwembad met 3 glijbanen.
 
vanaf
EUR 339

Grand Uysal

8 dagen
All inclusive
Hotel

Tosmur / Grand Uysal

Ligging:
Grand Uysal ligt op 20m van het strand (te bereiken via een voetgangerstunneltje) en op ca. 5km van het centrum van Alanya. Er bevindt zich een dolmushalte voor het hotel.

Faciliteiten:
Grand Uysal bestaat uit 4 gebouwen met een centrale receptie en een lift in elk gebouw.
Grand Uysal beschikt over het hoofdrestaurant waar alle maaltijden geserveerd worden. Voor drankjes en snacks kunt u naar de snack bar, pool bar, lobby bar of beach bar.
In de tuin ligt het zwembad met een apart kindergedeelte omringd met een zonneterras met ligbedden en parasols. Handdoeken zijn tegen betaling verkrijgbaar. Op koelere dagen kunt u gebruik maken van het binnenzwembad.
 
vanaf
EUR 378