Turkije / Yalikavak


Delta Beach

8 dagen
All inclusive
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Direct aan het strand van Yalikavak. Het centrum van Yalikavak ligt op 5km, het centrum van Bodrum op 17 km.

Faciliteiten:
Delta Beach beschikt over 236 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en bijgebouwen. Er is een buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (vis en Italiaans) en diverse bars voor uw maaltijden en drankjes. In de tuin liggen 3 zwembaden, een hoofdbad, een relax bad, een bad met 2 glijbanen met een kinderzwembad omringd door ligbedjes en parasols..
 
vanaf
EUR 419

Delta Beach Resort

All inclusive
Hotel

Yalikavak / Delta Beach Resort

Hotel Delta Beach Resort heeft een directe ligging aan het zandstrand in een prachtige baai in Yalikavak. U zult hier genieten van een welverdiende vakantie. De vele faciliteiten zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Er zijn diverse zwembaden, een kinderbad, waterglijbanen en er is gratis handdoekenservice. U kunt heerlijk ontspannen in het wellnesscenter of genieten van de leuke activiteiten die door het animatieteam voor u worden georganiseerd. Ook voor sportieve activiteiten bent u hier aan het juiste adres. Er is een tennisbaan, een fitnesscentrum en u kunt diverse watersporten uitoefenen. Kortom, een uitgebreid aanbod voor een complete vakantie.
 
vanaf
EUR 419

Family Belvedere

8 dagen
All inclusive
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Het hotel is gelegen op 1,5 kilometer afstand van het centrum en het strand van Yalikavak. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd en kent niveauverschillen, hierdoor is het niet geschikt voor mensen slecht ter been. Op vaste tijden is er een gratis shuttleservice naar het strand.

Faciliteiten:
Family Belvedere beschikt over 139 kamers, ondergebracht in een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen met 2 verdiepingen. De lobby met receptie en televisiekamer vindt u in het hoofdgebouw. Er is een buffetrestaurant, een pool- snackbar en een lobbybar. In de tuin ligt het zwembad met een apart kinderbad omgeven met ligstoelen en parasols.
 
vanaf
EUR 370

Golden Age

8 dagen
All inclusive
Hotel

Bodrum / Hotel

Ligging:
Golden Age Hotel ligt direct aan het strand en 2 km van het plaatsje Yalikavak vandaan. Het centrum van Bodrum ligt op een afstand van 20 km. Er stopt een dolmus busje voor de deur, zodat u gemakkelijk met openbaar vervoer de omgeving kunt verkennen.

Faciliteiten:
Golden Age Hotel heeft vele faciliteiten. Dit hotel beschikt over 339 kamers, verdeeld over 2 blokken met 4 verdiepingen. De receptie treft u bij binnenkomst aan in de lobby, waar u tevens de gelegenheid hebt om te zitten.
 
vanaf
EUR 384

Golden Age Bodrum

All inclusive
Hotel

Yalikavak / Golden Age Bodrum

Hotel Golden Age Bodrum is een verzorgd hotel waar het u aan niets zal ontbreken. Het hotel is gelegen aan een prachtige baai in Yalikavak waar u elke avond de zonsondergang kunt bewonderen. Dankzij de verzorgde kamers, diverse faciliteiten, prachtige tuin en heerlijke all inclusive-service kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.
 
vanaf
EUR 379